articolul anterior articolul urmator

Livia Stanciu, opinie separată la Legea organizării judiciare: Se induce ideea că există o problemă de infracţionalitate în rândul magistraţilor

8
13 Feb 2018 14:30:48
Autor: Maria Tufan
Judecătoarea Livia Stanciu
Judecătoarea Livia Stanciu

8 Comentarii

Mihai Giurgiuveanu
13.02.2018, 17:25:50

Toata consideratia pentru doamna Livia Stanciu, magistrat integru, cu coloana vertebrala. Daniel Morar, despre care s-au facut atatea valuri, ca ar fi om cu constiinta, profesionist de elita, este o rusine! S-a inregimentat cuminte in trupa pesedistului Dorneanu. Despre ceilalti, acelasi lucru. CCR este o rusine! Este aservita total coruptilor care conduc tara!

-1 (7 voturi)
Exilatul Gica
13.02.2018, 20:24:40

In Justitie, este cea de-a doua mare J.O. dupa Lascu. In mormant isi va roade unghiile doar cand isi va reaminti de Mariana Rarinca. Partenera declarata a procurorilor, judecatoare fiind la ICJC, a demonstrat cat de mediocra poate fi aceasta bestie. Iata ca apar dovezi irefutabile de mafia din justitia obedienta si criminala. Nu se va rezolva mare lucru daca va pleca din fruntea DNA, koveshy, dar ar fi un inceput.

+4 (6 voturi)
Aurel Paun
13.02.2018, 20:44:19

Nemernicii de parlamentari ai Ciumei Rosii (PSD+ALDE) au mers pe principiul: Daca Justitia, una dintre puterile Statului are un organism (DNA) care sa ne ancheteze pe noi, parlamentarii puterii legislative, atunci sa inpunem si noi Justitiei un organism care sa ancheteze magistratii puterii judecatoresti. Daca DNA-ul face parte din structura puterii judecatoresti, ia ghiciti dumneavoastra, stimati cetateni, noul organism ce vor sa-l infiinteze din structura carei puteri va face parte??!! Aparent va apartine de Justitie, in realitate va fi politizat, ca si CCR, si condus de Ciuma Rosie parlamentara.

-1 (5 voturi)
M Costi
13.02.2018, 21:14:12

@Aurel Paun - "...DNA-ul face parte din structura puterii judecatoresti..." ? Ai repetat de atat de multe ori minciuna aceasta incat ai inceput sa o crezi . Doar ca n-are nicio legatura cu realitatea. Ti-am mai scris si altadata , pune ci citeste Constitutia si vezi ca nu-i asa Si mai lasa textele si lozincile de propaganda , te faci de k.ko .

-2 (4 voturi)
ROMAN nu UNGUR Dan
13.02.2018, 21:08:19

Si sa vezi ce opinie vor arata Romanii in STRADA MAMA VOASTRA DE JAVRE BOLSEVICE SI HOTI TILHARI de PSD

-1 (5 voturi)