Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu Avram, despre modificările PSD la Codul penal: Mulţi social-democraţi sunt probabil nefericiţi. Ei sperau că scapă toţi

29
24 Apr 2019 14:31:27
Autor: Iulian Bîrzoi
Liviu Avram FOTO Eduard Enea
Liviu Avram FOTO Eduard Enea

Jurnalistul Liviu Avram susţine că mai mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi de forma actuală a Codului penal, adoptată azi de Parlament, întrucât l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea şi nu i-ar scăpa şi pe cei cu probleme din administraţia publică.

„Probabil că mulţi (social-democraţi - n.r) sunt nefericiţi. Mai ales oameni din administraţia publică, pentru că pe mulţi nu îi ajută. Ei sperau că scapă cu toţii, cum spunea Varujan Vosganian. Ori scăpăm cu toţii ori murim toţi. Ei bine scapă numai unii. De exemplu, abuzul în serviciu a rămas exact cum era stipulat anterior. Liviu Dragnea nu mai avea nevoie, dar toţi ceilalţi nu primesc niciun beneficiu din această legiferare. S-ar putea să constatăm nişte nemulţumiri din sânul PSD pentru că s-au rezolvat problemele unui grup restrâns”, a explicat Liviu Avram.

Acesta a mai menţionat că voturile pozitive ale UDMR şi cei care n-ar fi avantajaţi de noile modificări au fost motivate de disciplina de partid. „Eu în locul Opoziţiei aş face o poză cu toţi cei care au votat pentru şi vom vedea dacă se vor mai găsi pe listele viitoare”, a mai adăugat jurnalistul.

Liviu Avram a menţionat şi că rezultatul votului pune în pericol pe toată lumea, deoarece reprezintă o relaxare a procedurilor de legislaţie penală şi că consecinţele se vor vedea în câteva zile când vor începe să se închidă dosare.

Vezi şi restul intervenţiei:,

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Vanatorul/d.c.
24.04.2019, 15:09:09

Desi le cantați prohodul zilnic, ”va fac” mafiotii pesedsti cum vor ei..! Multumiti-le si liberalilor lui Iohannis pentru asta..! Au un talent sa dispara de la vot exact cand trebuie, ceva de speriat..!:) In plus, si Iohannis Magnificul se pricepe de minune sa bage capul in nisip, dupa ce spune spune si el vreo doua-trei lozici banalizate prin repetitie pana la..saturatie..!

-6 (16 voturi)
Găvrilă
24.04.2019, 15:57:36

chasseurule. Cum o intorci, cum n-o intorci...apare mereu in comentariile tale Iohannis....mai sa zic ca ai ceva cu el...

+7 (11 voturi)
marius cristian
24.04.2019, 15:55:10

fata de dl Ciolosz cu sinistra Raluca Pruna si Protocoalele Secrete SRI + DNA + Magistrati , aceste modificari sunt apa de ploaie .....

-11 (25 voturi)
Găvrilă
24.04.2019, 15:58:41

Nu zau?,...ti-au spus tie pe savuschina ca asa e?...atunci asa trebe' sa fie...in roassia

+7 (17 voturi)
M Costi
24.04.2019, 15:58:00

@Liviu Avram - "Obsesia" Dragnea va consuma zilele si noptile : "Sa nu scape Dragnea !" Cu Dragnea in cap va treziti , cu Dragnea in minte treceti ziua , cu Dragnea in suflet va culcati , pe Dragnea il visati noaptea! Demonizarea lui Dragnea a devenit unicul scop in viata. Insa este o veche vorba : " De ce ti-e frica , de aia nu scapi !"

-11 (25 voturi)

Vezi toate comentariile (29)