Liviu Dragnea: Îmi doresc ca 2017 să fie un an al creşterii economice care să se simtă în buzunarele românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sâmbătă un mesaj de Anul Nou pe Facebook, în care spune că a făcut tot ce a depins de el pentru ca ţara să nu fie aruncată într-o criză politică şi îşi doreşte ca 2017 să fie „un an al creşterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un an în care cetăţeanul să simtă mai mult respect din partea statului”.

“Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multă muncă... Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică şi economică, de a avea un guvern legitim care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul îndrăzneşte să crezi în România!”, a scris Liviu Dragnea.

Liderul social-democraţilor a susţinut că a făcut “tot ce a depins de el pentru ca ţara să nu fie aruncată într-o criză politică”. “Cu greu, în final, am reuşit!”, a completat preşedintele PSD.

În încheierea mesajului, Liviu Dragnea le urează românilor “La mulţi ani”.

“Îmi doresc ca 2017 să fie un An al reconstrucţiei, un An al creşterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un An în care cetăţeanul să simtă mai mult respect din partea statului! La mulţi ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a conchis liderul social-democraţilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite