Liviu Dragnea, atac la Nicolae Bănicioiu: Dacă am fi avut un ministru al Sănătăţii atât de bun, nu am fi fost loviţi atât de mulţi de viroză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să precizeze, joi, la Conferinţa de alegeri a PSD Bucureşti, că poate nu ar fi fost răcit, la fel ca mulţi alţii, dacă ministrul Sănătăţii ar fi fost atât de bun.

"Vreau să mă scuzaţi pentru că sunt răcit. Dacă am fi avut un ministru al Sănătăţii atât de bun, nu am fi fost loviţi atât de mulţi de viroză", a spus Dragnea, în cadrul Conferinţei de alegeri a PSD Bucureşti. În sală se afla şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, preşedintele PSD Sector 4.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, un apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, a fost ales, cu unanimitate de voturi, preşedinte PSD Bucureşti, cea mai importantă filială din ţară. Ecaterina Andronescu nu a mai candidat pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei. Robert Negoiţă este varianta de rezervă a PSD pentru Primăria Capitalei la alegerile locale de anul viitor.

"Vorbeaţi că noi vom da primarii de Sectoare şi primarul general. Nu! Cetăţenii îi vor da! Noi avem capacitatea de a da oameni care să fie pregătiţi. Aş vrea ca listele de candidaturi pentru toată ţara să fie stabilite după o pregătire extrem de serioasă. Robert, vei avea susţinerea mea pentru tot ceea ce vrei să faci! Dacă PSD nu-şi pune un candidat propriu la Primăria Capitalei, nu mai putem să spunem că suntem cel mai mare partid. Nu mai vreau să susţinem pe nimeni decât un coleg de partid! Fiecare membru are o responsabilitate uriaşă", a spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite