Liviu Dragnea îl atacă din nou pe Iohannis: Înjură, jigneşte, minte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea îl acuză pe şeful statului Klaus Iohannis că încearcă să genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv şi astfel sperând să ajute PNL şi USR. Liviu Dragnea susţine că referendumul iniţiat de preşedinte este o mascaradă

„Iohannis şi partidele care îl susţin au avut o singură linie de comunicare: să înjure PSD şi pe mine. Avem un ghid pentru militanţi, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparaţii. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie şi apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viaţă şi nivel de trai. Şi au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu ştie nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de Mediafax.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jigneşte, minte doar, doar ar putea convinge nişte oameni să voteze, să producă un vot negativ”, a mai spus liderul PSD.

Acesta susţine că principalul ţel al şefului statului a fost tocmai înlăturarea PSD de la guvernare: „Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalţi şi de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foşti membri PSD. Au făcut majorităţi în mintea lor”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că alegerile europarlamentare şi referendumul vor genera schimbări în spaţiul politic românesc, anunţând că nu va mai acorda PSD-ului încă o nominalizare pentru funcţia de premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite