Liviu Dragnea: Eu decontez politic criticile aduse Guvernului. Nu mă delimitez de el, chiar dacă va face o greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea - CEx PSD - 2 feb 2017 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, petnru Radio România Actalităţi, că el „decontează politic“ criticile aduse Guvernului, lucru care i se pare normal, şi a precizat că el nu se va delimita de Executiv, chiar dacă acesta va face greşeli.

Preşedintele PSD a declarat că „discuţiile foarte paşnice despre ordonanţa 13” au determinat scăderea în sondaje, referirea fiind făcută la un sondaj apărut ieri în care social-democraţii u doar 31% intenţie de vot.. „Aşa se întâmplă ca preşedinte al partidului - decontezi politic orice critică adusă Guvernului. Niciodată nu o să mă vedeţi că, dacă Guvernul va face o greşeală, eu să mă delimitez de Guvern. Am învestit încredere în acest Guvern, partidul a învestit încredere şi vom fi solidari”,  a declarat Dragnea.

Întrebat dacă îşi doreşte să devină premier, liderul PSD a răspuns: „Perspectiva mea nu e asta. Perspectiva mea şi a partidului este ca programul de guvernare să fie pus în practică. Instrumentul este Guvernul şi eu am încredere în Sorin Grindeanu.”

De asemenea, liderul PSD a precizat că vor fi aduşi specialişti din străinătate pentru a lucra la o lege a răspunderii magistraţilor, dar nu numai la acest capitol. Dragnea a spus că trebuie regândit întreg sistemul, pentru că există probleme majore.

Legea răspunderii magistraţilor este o prioritate pentru toată lumea, atât pentru PSD, cât şi pentru ceilalţi, Pe mine mă interesează în primul rând să identificăm un pachet de măsuri legale prin care judecătorii să se simtă mult mai protejaţi. Eu, ca cetăţean român, îmi doresc ca atunci când merg în faţa unei instanţe, judecătorul să judece doar din punct de vedere al legii şi să nu ţină cont de alte elemente (...) Trebuie să găsim cele mai bune soluţii pentru o schimbare profundă în acest sistem", a mai spus Liviu Dragnea,.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite