Liviu Dragnea: Suntem deschişi să reluăm discuţiile cu UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că social-democraţii sunt deschişi să reia discuţiile cu UNPR cu privire la o colaborare, potrivit Agerpres.

„Am discutat aseară cu cei de la UNPR. Mi-au transmis că decizia lor este să meargă singuri în alegerile parlamentare. Rămânem în continuare foarte buni colaboratori, dar, dacă aceasta este decizia politică, noi le-am dorit foarte mult succes. (...) La despărţire eu le-am transmis partenerilor din UNPR că noi suntem tot acolo şi oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi“, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres. 

El a precizat că este vorba de o colaborare parlamentară şi a punctat că PSD este un partid cu porţile 

La rândul lor, cei din PNL au precizat în mod clar că nu vor face vreo alianţă cu UNPR, iar de o fuziune, nici nu poate fi vorba.„În unanimitate au votat propunerea pe care eu şi Blaga am făcut-o: singuri în alegerile parlamentare. Suntem un partid cu blazon, un partid puternic. Nu avem nevoie de vreo colaborare instituţională cu altă structură politică“, a declarat Alina Gorghiu, după BPN-ul de luni.  

Dacă un ziarist sau un membru de partid a lansat această teorie, că am fi propus o variantă sau alta, domnul sau doamna a minţit. Încă de anul trecut, la Consiliul Naţional de la Piteşti, s-a spus: alianţă pentru a constitui majorităţi, «da». După ce am primit mandatul, am fost contactaţi. Unele discuţii au fost corecte“, a declarat copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite