Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea, despre achiziţiile făcute de fiul său de la compania Tel Drum: DNA pregăteşte să intre şi în familie

8
9 Feb 2018 15:54:26
Autor: Sebastian Zachmann
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, întrebat de jurnalişti cum comentează informaţiile potrivit cărora fiul său, Valentin Ştefan Dragnea, a cumpărat terenuri ale companiei Tel Drum, că fiul său nu trebuie să îi comunice nimic şi susţine că DNA „pregăteşte să intre şi în familie”.

"De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA-ul acuma pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg?", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a susţinut că fiul său nu îi cere sfaturi în ceea ce priveşte afacerile, iar în Tel Drum acesta nu are nicio funcţie. De asemenea, liderul social-democraţilor a reiterat că nu are nicio legătură cu firma Tel Drum şi i-a întrebat pe jurnalişi dacă „e atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea?”.

"Nu-mi cere (sfaturi – n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!", a declarat liderul PSD.

Potrivit unei ancheta a jurnaliştilor de la Rise Project, fiul liderului PSD a cumpărat de la Tel Drum patru proprietăţi cu o suprafaţă totală de 3,9 hectare, la intrarea în Turnu Măgurele. Printre acestea se numără şi vila de protocol a Partidului Comunist.

Valoarea totală a fost puţin peste 100 de mii de euro, iar tranzacţia a avut loc pe 9 ianuarie, înainte ca cererea de insolvenţă să fie înregistrată la Tribunalul Teleorman.

Cumpărătorul acestor proprietăţi este, potrivit anchetei Rise Project, Oficial, o firmă în care fiul lui Liviu Dragnea deţine 70% din acţiuni.

Rise Project: Fiul lui Liviu Dragnea a preluat o parte din patrimoniul de lux al Tel Drum cu 8 zile înainte ca firma să-şi ceară insolvenţa
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

pathfinder
9.02.2018, 16:24:05

"DNA pregăteşte să intre şi în familie" Decat analfabet...

+3 (3 voturi)
Amar
9.02.2018, 17:24:00

"Liviu Dragnea: DNA pregăteşte să intre şi în familie" ............... ti-a scapat un G acolo, PUSCARIASULE, ai vrut sa spui: famiglie.

+3 (3 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
9.02.2018, 17:27:35

Pai, daca e o familie de hoƫi...

+2 (2 voturi)
Românul obiectiv
9.02.2018, 19:40:27

Familie de hoti, chiar asa?

m lupascu
9.02.2018, 20:37:59

- criminalu de la esede condamnat penal recidivist

Vezi toate comentariile (8)