Liviu Dragnea, despre achiziţiile făcute de fiul său de la compania Tel Drum: DNA pregăteşte să intre şi în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, întrebat de jurnalişti cum comentează informaţiile potrivit cărora fiul său, Valentin Ştefan Dragnea, a cumpărat terenuri ale companiei Tel Drum, că fiul său nu trebuie să îi comunice nimic şi susţine că DNA „pregăteşte să intre şi în familie”.

"De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA-ul acuma pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg?", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a susţinut că fiul său nu îi cere sfaturi în ceea ce priveşte afacerile, iar în Tel Drum acesta nu are nicio funcţie. De asemenea, liderul social-democraţilor a reiterat că nu are nicio legătură cu firma Tel Drum şi i-a întrebat pe jurnalişi dacă „e atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea?”.

"Nu-mi cere (sfaturi – n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!", a declarat liderul PSD.

Potrivit unei ancheta a jurnaliştilor de la a cumpărat de la Tel Drum patru proprietăţi cu o suprafaţă totală de 3,9 hectare, la intrarea în Turnu Măgurele. Printre acestea se numără şi vila de protocol a Partidului Comunist.

Valoarea totală a fost puţin peste 100 de mii de euro, iar tranzacţia a avut loc pe 9 ianuarie, înainte ca cererea de insolvenţă să fie înregistrată la Tribunalul Teleorman.

Cumpărătorul acestor proprietăţi este, potrivit anchetei Rise Project, Oficial, o firmă în care fiul lui Liviu Dragnea deţine 70% din acţiuni.

Rise Project: Fiul lui Liviu Dragnea a preluat o parte din patrimoniul de lux al Tel Drum cu 8 zile înainte ca firma să-şi ceară insolvenţa

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite