Liviu Dragnea, despre militarii români răniţi în Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte, încă o dată, cu ce preţ se apără libertatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea apreciază curajul cu care luptă militarii români pentru libertate. Foto: Mediafax.
Liviu Dragnea apreciază curajul cu care luptă militarii români pentru libertate. Foto: Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis luni, într-un mesaj pe Facebook, „însănătoşire grabdnică” militarilor români răniţi în Afganistan în urma unui atentat sinucigaş. Acesta a precizat că este alături de familiile lor şi a admirat curajul şi „preţul cu care se apără libertatea”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le- a transmis militarilor români, răniţi luni în Afganistan în urma unui atentat sinucigaş, „însănătoşire grabdnică”, asigurându-i totodată atât pe ei, cât şi pe familiile acestora că le este alături.

„Am aflat cu profund regret de atacul sinucigaş din Afganistan, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 11 copii. Din păcate, în acest incident au fost raniţi şi 8 militari români, care se află acum în afara oricărui pericol. Le urez însănătoşire grabnică!

Curajul lor ne aduce aminte, încă o dată, cu ce preţ se apără libertatea.

Suntem alături de ei şi de familiile lor şi transmit un gând bun, de recunoştinţă şi apreciere, tuturor militarilor noştri aflaţi în misiune în teatrele de operaţii”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook. 

Opt militari români au fost răniţi într-un atentat sinucigaş comis în sudul Afganistanului. Militarii nu sunt însă în stare gravă, după cum au declarat pentru „Adevărul“ surse din MApN. Atacul, în care au murit 11 copii, a fost comis lângă o moschee din districtul Daman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite