Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea, în finalul discursului său: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?

12
10 Mar 2018 14:53:17
Autor: News.ro
Liviu Dragnea la congresul PSD FOTO Inquam / Bogdan Dănescu
Liviu Dragnea la congresul PSD FOTO Inquam / Bogdan Dănescu

Liviu Dragnea şi-a încheiat discursul susţinut la Congres anunţând că este dispus să meargă mai departe, „indiferent de lovituri”, chiar şi împotriva celor din interior care sunt „cele mai dureroase”, pentru a îndeplini toate obiectivele din programul de guvernare.

El le-a adresat delegaţilor o serie de întrebări dacă doresc să continue împreună. ”Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?”, a întrebat Dragnea în final, iar delegaţii i-au răspuns cu aplauze şi un „da“ la unison. 

”Indiferent de riscuri, indiferent de lovituri – cele mai dureroase sunt cele din interior pentru că pe duşmani îi şti şi-i vezi – dar o să trecem şi peste cele din interior, indiferent de lovituri eu vreau să merg în continuare fără ezitare pentru a îndeplini toate obiectivele din progamul de guvernare, pentru a închide odată cu abuzurile din această ţară şi pentru a ne recupera democraţia”, a scus Dragnea în finalul discursului său care a durat mai mult de o oră.

Dragnea a afirmat că ”indiferent ce spune unul sau altul” există şanse serioase de reuşită.

”Trebuie doar să nu avem ezitări. Dar, în acelaşi timp, vreau să ştiu dacă dumneavoastră vreţi acest lucru. Vreţi să continuăm? Aveţi curaj să rezistaţi la ce se va intâmpla în continuare?”, a spus Dragnea, iar sala i-a răspus un ”da” prelung.

”Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi vă pun o ultimă întrebare - unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun, până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?, şi-a încheiat Dragnea discursul, iar delegaţii i-au răspuns ”Da” şi l-au aplaudat.

Cu vocea tremurând, Dragnea a adăugat: ”Atunci aşa va fi şi să nu vă îndoiţi niciodată”.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vom duce până la capăt modificarea legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale
 
Dragnea, la Congresul PSD: Cetăţenii acestei ţări să nu mai fie supravegheaţi ilegal şi să nu mai fie arestaţi inutil

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Un cititor
10.03.2018, 15:13:32

".....Liviu Dragnea, în finalul discursului său: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?" Te vrem la beci, Dedy!!! De cine vrei sa legi Bucurestiul?! creand infrastructura?! Sa stii Dedy, ca doar de Cosmos il mai poti lega. Doar in ac. varianta il mai poti salva. Nu ati facut 1m de autostrada pana acum. Nimic, nimic nici in interiorul Bucurestiului . Acum ne promiti ca ne legi de alte capitale? Paranoia este periculoasa.

+5 (5 voturi)
Adrian Foangă
10.03.2018, 15:16:21

Slugile din sala nu puteau spune altceva, ca le baga mana in gat! Asa ca slugile au zis "da" in cor, ca niste oi.

+5 (5 voturi)
Un cititor
10.03.2018, 15:19:03

Ce zile am ajuns sa traim !!

+6 (6 voturi)
GRIGORIU Grieg
10.03.2018, 15:19:42

E un discurs celebru al lui Hitler dupa ce prima tentativa de invadare a Marii Britanii esuase, in care Hitler "imtreaba" daca e timpul pentru "razboiul total", aceasta insemnand bombardarea tintelor civile, iar delegatii la acel congres raspund isteric "Daaaaa", fara sa-si dea seama ca aliatii vor raspunde cu aceeasi moneda si ei vor fi cei care vor suferi cumplit de pe urma bombardamentelor.

+6 (6 voturi)
Banan Crudu
10.03.2018, 15:28:33

Sieg Heil unsere Führer. Cred că Muta Dăncilă şi-a dat drumul,la faza asta. Ambramburika nu, că-i prea bătrănă,dar o băşină mică tot a scăpat. De emoție. Decât Carmen s-a îmbujorat la față şi se spune că imediat a fugit la baie. Poate i-a venit mai repede deşi la anii ei...

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările