Liviu Dragnea, invitat din nou la emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platoul de filmare pentru emisiunea Viaţa Satului, de la TVR 1 Foto TurnulSfatului.ro
Platoul de filmare pentru emisiunea Viaţa Satului, de la TVR 1 Foto TurnulSfatului.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitaţi din nou la emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică. Ei au fost şi săptămâna trecută invitaţii emisiunii.

Platoul de filmare al emisiunii „Viaţa satului” de la TVR este pregătit pentru a-l găzdui pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar şi pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Emisiunea se filmează în localitatea Poiana Sibiului, departe de ochii presei locale şi a activiştilor civici, anunţă Turnul Sfatului. 

La rândul său, Liviu Dragnea a scris pe pagina sa de Facebook că sâmbăta aceasta şi-a petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat, luni, că va solicita CNA şi Comisiei de Etică a TVR să investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea ”Viaţa Satului” din 12 mai.

Liviu Dragnea a participat, şi duminica trecută, alături de ministrul Petre Daea, la emisiunea „Viaţa Satului” la TVR. În emisiune, Dragnea a anunţat că va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, “vor plăti ca să-i usture”. Totodată, Dragnea a anunţat că, de anul viitor, pentru fermierii care vor ieşi pe piaţă cu roşii în perioada 1 decembrie – 1 mai subvenţia va creşte de la 3.000 de euro la 6.000 de euro, iar de la bugetul de stat vor fi plătite centrale termice care să asigure încălzirea în solarii sau în sere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite