Liviu Dragnea se laudă că guvernarea PSD-ALDE a reuşit să facă ce nu a făcut guvernarea tehnocrată: fermierii îşi primesc subvenţiile la timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică pe Facebook că apar primele semne privind diferenţa dintre guvernarea PSD-ALDE şi guvernarea tehnocrată, după ce ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că peste 70% din fermieri şi-au primit deja subvenţiile pentru campania de primăvară, pe când anul trecut tehnocraţii au acordat subvenţiile au ajuns abia în vară.

Liviu Dragnea a subliniat că votul cetăţenilor „te responsabilizează” şi că guvernarea PSD-ALDE îşi ţine promisiunile electorale.

„Apar primele semne privind diferenţa dintre guvernarea PSD-ALDE şi guvernarea tehnocrată. 

La ultima şedinţă de Guvern, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că, din cei 681.000 de fermieri din România, 482.000 şi-au primit deja subvenţiile pentru campania de primăvară. Deci peste 70% dintre agricultori şi-au primit banii, iar restul îi vor primi cu siguranţă până la finalul lunii, aşa cum am promis în timpul campaniei electorale. 

Aici se vede cum te responsabilizează votul din partea cetăţenilor. Anul trecut pe vremea asta, tehnocraţii nici măcar nu începuseră să vorbească despre acest subiect, iar subvenţiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august”, a scris Dragnea pe Facebook.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, joi, la începutul şedinţei Executivului, că subvenţiile din agricultură se vor acorda mai repede anul acesta, respectiv până la 31 martie. Pe de altă parte, el a gafat afirmând: „sper că în 31 martie să avem numai situaţii neclare privind legătura între sistemul de aplicare şi situaţiile concrete pentru fermierii din România".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite