Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea: Nu cred că MCV va fi ridicat vreodată

17
16 Nov 2017 19:36:18
Autor: Radu Eremia
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, joi seară, raportul Comisiei Europene în ceea ce priveşte Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi a afirmat că nu crede că acest mecanism va fi ridicat în următorii ani.

„Credeţi că se va ridica vreodată raportul MCV, sincer? Eu nu cred că se va ridica vreodată, în perioada contemporană. Despre legile Justiţiei la ce se referă? Care sunt marile îngrijorări? Ca să nu-i luăm jucăria lui Klaus Iohannis şi cu Inspecţia Judiciară. Numirile vor rămâne, în continuare, la preşedinte, Inspecţia Judiciară va fi autonomă“, a declarat Liviu Dragnea, aflat la Băile Herculane pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. 
 
Comisia Europeană invită România să îndeplinească toate recomandările şi anunţă că, spre sfârşitul lui 2018, va publica un nou raport de evaluare, se arată la finalul documentului făcut public miercuri, care insistă asupra necesităţii consultării Comisiei de la Veneţia în cazul numirii procurorilor şefi, remarcă faptul că în trei cazuri recente a fost respinsă cererea de ridicare a imunităţii unor parlamentari şi consemnează că deşi Parlamentul a adoptat un cod de conduită, acesta nu face trimitere specifică la independeţa sistemului judiciar. De asemena, raportul avertizează că în cazul unor presiuni cu efecte negative asupra luptei anticorpupţie, CE şi-ar putea reevalua concluziile. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

🖕
16.11.2017, 19:45:32

Vreau să te văd în pușcărie, derbedeu politic!

+7 (9 voturi)
Banan Crudu
16.11.2017, 19:45:47

Cu indivizi ca tine si ca Târficeanu, în fruntea țării, cu siguranță NU. Câtă vreme avem lege care permite unui condamnat penal să ajungă preşedintele țării, nici nu putem spera la altceva. Bine fac ăia că nu-l ridică. Nici nu merităm.

+5 (7 voturi)
_wakki m
16.11.2017, 19:57:18

ceea ce este foarte bine la zdup cu voi, dragnea, ciordache, cioban nicolae și ceilalți bandiți

+5 (7 voturi)
gyll
16.11.2017, 19:59:14

Așa-i golanule nemernic, așa-i,cu ceea ce vreți voi să faceți cu justiția la ordinul securistului varan niciodată "prostii"din UE nu vor ridica MCV-ul.

+5 (7 voturi)
costea petre
16.11.2017, 20:02:29

Gura pacatosului adevar graieste! Concluzia aceasta a tras-o seful PSD fara sa trebuiasca sa faca o analiza foarte laborioasa. Stiind ca atata vreme cat corultia va bantui plaiurile administrate de acest partid nu va fi ridicat MCV-ul, iar acest individ stie ce vrea. Vrea ca hotia sa fie protejata de lege, mai ceva ca proprietatea privata din constitutia lui Iliescu.

+5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările