Liviu Dragnea: Nu s-a vorbit în PSD despre remaniere şi nici premierul nu are în gând vreo remaniere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO David Muntean
Liviu Dragnea. FOTO David Muntean

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, faptul că social-democraţii nu au discutat posibilitatea remanierii unora dintre miniştrii echipei guvernamentale conduse de Victor Ponta.

premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum, la momentul la care discutăm, nu e cazul. Mai târziu, vom vedea... Dar nu e vorba de evaluarea miniştrilor (la şedinţa BPN al PSD de luni — n.r.), ci de nişte informări pe care miniştrii trebuie să le facă la partid”, a declarat liderul social-democrat, duminică, la Senat, după întâlnirea cu senatorii PSD, potrivit Agerpres.

Dragnea a fost întrebat şi de activitatea activitatea ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, oficial pe care liderul intermiar al PSD l-a criticat zilele trecute.

 „Nu am de ce să fiu nemulţumit. Au apărut foarte multe informaţii. Eu, dacă am o nemulţumire, o voi spune. În primul rând, mulţumirea sau nemulţumirea trebuie să o exprime primul-ministru. N-am auzit la primul-ministru că este nemulţumit de ministrul de Finanţe", a adăugat Dragnea

Liderul social-democraţilor a reamintit faptul că miniştrii din guvernul condus de Ponta să informeze constant partidul cu privire la proiectele lor, iar în şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional al PSD se va discuta, din nou, acest lucru.

„Faptul că noi, la BPN, am cerut şi vom cere unor miniştri să prezinte unele informaţii este un lucru corect şi aşa se va întâmpla de aici înainte (...) Noi nu putem susţine public nişte iniţiative de care aflăm la televizor. Primul-ministru ştiu că este deschis la această procedură, miniştrii ştiu că sunt deschişi. Este o mică schimbare a modului cum va relaţiona partidul cu Guvernul, dar în sensul bun şi pentru partid, şi pentru premier, şi pentru Guvern", a precizat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite