articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea a plecat „ca prostul“ din politica mare, europeană. Şi acesta este doar începutul

34
12 Jan 2019 07:54:03
Ştefan Vlaston

34 Comentarii

Radu Mircea
12.01.2019, 08:35:47

# Stefan Vlaston N-a plecat ca prostu' Domnule Profesor , a plecat cu lrinuca . Si cind pleci cu o fata care e mai mica ca fi-tu si deci are multe nevoi de crestere ca : O casuta , banuti de studii la '' Fratelli '' , un mertzan , un card de cumparat maruntisuri , hainute de firma , inseamna ca a contribuit din greu la pilonul ll de pensii ca numai din ce a agonisit ca bugetar , sigur nu face fata decit vreo doua , trei ore . Sau poate a furat de a rupt si deja este asigurat pentru peste 400 de ani de huzur . Ne va spune lrinuca la intoarcere cu ochii-n lacrimi , alungata de Daddy si amanta minora ce-i va lua locul in strainatate . La 30 de ani cariera ei de prima doamna se va fi sfirsit de mult .

+14 (14 voturi)
Alfa Omega
12.01.2019, 09:30:34

Aceea ceremonie oficiala de predare a conducerii CE Romaniei nu avea nevoie de participarea recidivistului dragnea , si nici a fostilor puscariasi nastase si severin carora pedeapsa cu inchisoarea nu le-a prea servit la nimic pt ca se pare recidiveaza in ironii ieftine si se cred mai presus decat niste manifestati pasnici ! D-le Vlaston, vita de videle nu spune nu pt ca nu este in stare , doar dorel tudorel spune nu de frica sa nu ajunga din profesor de drept , profesor la Rahova ! El este sustinut de tariceanu altfel era inlaturat de mult si el este un nemernic ma refer la atacurile lui murdare impotrica justitiei ! Departe de mine sa il apreciez este la fel ca ceilanti inapti , dar in acest moment este nefolositor recidivistului draknea !

+12 (12 voturi)
Mircea Lupan
12.01.2019, 08:58:19

As schimba nitel concluzia in ce priveste debaraua istoriei, in care PSD nu va intra de buna voie. Nefiind reciclabil, ar fi ecologic ca PSD sa fie colectat intr-un container special pentru deseuri periculoase si, fie incinerat, fie ingropat la mare adancime. E de bun simt, nici macar nu mai trebuie studiu de impact.

+13 (13 voturi)
Tomescu Tom
12.01.2019, 09:02:09

Un partid de infractori ..cu un sef pe masura .. ametit acum si de feromonii unei fete ! Insa au puterea si ne conduc destinele ! Asta e adevarul !

+6 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
12.01.2019, 09:07:23

Iata ce ne..garanta dl. Vlaston cu un articol in urma: "Dragnea a fugit din ţară pentru că oficialii europeni ar fi refuzat să dea ochii şi mâna cu un infractor". Foarte sigur pe el dl. Vlaston..! De fapt dl. Vlaston e sigur pe ce spune, ori de cate ori o da in bara cu..profetiile lui politice..! ”Oficialii europeni” nu au dat mana cu cu un ifractor, ci cu doi..! Ambii fost puscariasi, ambii pesedisti..! Azi, de parca ar urmari castigarea unui premiu Nobel pentru literatura, sectia ”propaganda umoristica” (in caz ca se infiinteaza asa ceva), dl. Vlaston continua seria prohodurilor comicăroase, din ciclu ”Dragnea si PSD sunt ..kaput” (”kaput” ca sa inteleaga si Fuhrer-ului de Cotroceni, ca fanfaronului marioneta cu cap ne neamț ii merge mintea cam incet)., ciclu ale carui textulete nostime ne anunta de vreo 2 ani, aproape in ficare zi, ca Dragnea si ceilalti mafiotii ai PSD-lui sunt in terminati din toate punctele de vedere..! Intrebare pe care mi-o pun citindu-i d-lui Vlaston textele astea comicăroase, in care suntem informati zilnic de ”coma politica” in care se afla Dragnea si mafiotii boschetului cu 3 trandafiri, e urmatoare: - Domle, daca Dragnea si mafiotii lui sunt atat de ”teminati” (ba chiar si ”incompetenti”, ”analfabeti”, etc), cum naiba se face ca ”sclipitorii” Klovnis Iohannis, Sică Mandolinu si tot restul găstii de smenari, cocalari si pitipoance care-si zic ”liberali”, nu le-au luat locul pana acum la guvernare si legiferare..?

-16 (16 voturi)