Liviu Dragnea a primit cadou o pereche de pantofi de la preşedintele PSD Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviua Dragnea, la conferinţa organizată la Alexandria când şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PSD
Liviua Dragnea, la conferinţa organizată la Alexandria când şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PSD

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a primit cadou, sâmbătă, de la preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, o pereche de pantofi produşi în Bucovina, Dragnea spunând că speră să fie rezistenţi şi că îi va purta la Congresul din 11 octombrie.

Cătălin Nechifor i-a spus lui Liviu Dragnea că i-a oferit cadou perechea de pantofi pentru că are mult de mers, iar calea sa este ”dificilă”.

La rândul său, Dragnea a afirmat că va purta pantofii, ”cu mândrie”, la Congresul PSD din 11 octombrie, adăugând că speră să fie rezistenţi.

”Mi-am rupt multe perechi de pantofi anii ăştia”, a mai spus Liviu Dragnea, susţinând că nu îi este ruşine să ascundă acest aspect.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a apreciat organizarea Conferinţei judeţene de alegeri a PSD Suceava la Poiana Stampei, afirmând că acolo va fi organizată şi o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În cadrul şedinţei, Cătălin Nechifor a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, el fiind la al treilea mandat. Cu acest prilej, Nechifor a anunţat şi sloganul campaniei PSD Suceava: ”Mergem mai departe!”

Liviu Dragnea a venit cu pantofii dezlipiţi la Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene Teleorman din 27 septembrie, în cadrul căreia şi-a lansat oficial candidatura la şefia PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite