Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vom duce până la capăt modificarea legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale

1
10 Mar 2018 13:15:52
Autor: Radu Eremia
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat răspicat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, că vor duce până la capăt modificarea legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale şi că vor iniţia legi noi pentru organizarea şi funcţionarea serviciilor de informaţii.

„Au infiltrat oameni nu doar în clasa politică, ci şi în media, ci şi în societatea civilă. Nu mai ştii care voce e adevărată sau falsăDezbaterile pe Codurile Penale a ajuns la un nivel de adversitate din această cauză. Această dezbatere îşi va continua cursul, va fi dusă până la aprobare. E un pas de modernizare al societăţii. O vom face. Reforma legilor Justiţiei şi a Codurilor Penale va merge mai departe după un calendar strict“, a declarat Liviu Dragnea referitor la aşa-zisul „stat paralel“ şi la faptul că vor continua pregătirea legilor Justiţiei.

Liderul PSD a mai spus şi faptul că vor fi adoptate noi legi în ceea ce priveşte serviciile de informaţii. „În paralel PSD va demara procesul de reaşezare constituţională a instituţiilor. Legile de funcţionare ale serviciilor secrete vor fi actualizate după standardele de modernitate ale omoloagelor europene“, a continuat Dragnea. 

Citeşte şi:

Dragnea, la Congresul PSD: Cetăţenii acestei ţări să nu mai fie supravegheaţi ilegal şi să nu mai fie arestaţi inutil

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Octavian Serban
10.03.2018, 15:28:44

Partidul trebuie sa fie in tot si in toate. Serviciile trebuie sa ceara voie intai la partid si apoi daca se aproba sa urmareasca pe cineva. Judecatorii vor primi sentintele in plic de la partid. Ce nu e democratic?

Modifică Setările