Liviu Iolu, candidat PLUS la Iaşi: Mihai Chirica reface lanţul de iubire dintre PSD şi PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Iolu FOTO gov.ro
Liviu Iolu FOTO gov.ro

Candidatul PLUS pentru primăria Iaşi, Liviu Iolu, a criticat miercuri PNL, după ce în presă au apărut informaţii că Mihai Chirica (ex PSD) ar candida la următoarele alegeri locale din partea liberalilor. Iolu reclamă un „blat ordinar” şi afirmă că PNL „nu a înţeles nimic din ultimele rezultate electorale din Iaşi”.

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, ar urma să candideze din partea PNL la următoarele alegeri locale, susţin surse din interiorul PNL. Deputatul liberal Marius Bodea a confirmat informaţia, afirmând informat de conducerea centrală a partidului că Mihai Chirica va fi candidatul susţinut.

Candidatul PLUS pentru primăria Iaşi, Liviu Iolu, a criticat anunţul, afirmând că recrutarea lui Chirica „reface lanţul de iunire” între PSD şi PNL.

„Veriga lipsă dintre PSD şi PNL a fost găsită în persoana lui Mihai Chirica. El reface, de azi, lanţul de iubire dintre cele două partide. E un blat ordinar pe care PNL îl face în speranţa că va câştiga câteva voturi în plus mizând pe primarul în funcţie. O renunţare de neînţeles, un troc între politicienii vechi care conduc reţele locale de corupţie de ani buni. E şi o palmă dată ieşenilor care se plâng de incompetenţa şi incapacitatea lui Chirica de a administra un oraş cu un buget foarte mare”, scrie Liviu Iolu pe Facebook.

Acesta a adăugat apoi că liberalii „nu au înţeles nimic” din rezultatul ultimelor alegeri şi că au „sacrificat” speranţa ieşenilor.

„PNL nu a înţeles nimic din ultimele rezultate electorale din Iaşi şi Moldova de Nord. A sacrificat speranţa cetăţenilor din capitala istorică a României, pe care a pus-o pe tavă actualului primar, un frânar al dezvoltării oraşului de ani buni. PNL câştigă azi un primar de municipiu. Pentru doar patru luni, până la alegerile locale pe care le vor pierde şi Chirica şi PNL la Iaşi”, a mai precizat candidatul PLUS.

Iolu a mai amintit apoi de problemele juridice ale lui Chirica, afirmându-şi speranţa ca liderii PNL să fi citit investigaţiile care l-au privit pe actualul primar al Iaşului.


„PNL a hotărât să-l adopte pe Chirica în ciuda problemelor de integritate ale acestuia. Situaţia juridică a primarului, cercetat în mai multe dosare, e cunoscută. Sper că, înaintea deciziei, şefii PNL au citit cum Chirica şi-a pus o casă de 700.000 de euro pe numele copilului de câteva luni pentru a-şi ascunde nişte bani pe care nu-i poate justifica. Sper că şefii PNL au citit investigaţiile de presă pe care jurnaliştii ieşeni le-au făcut în ultimii ani”, a mai precizat acesta.

Surse: Primarul Iaşului, Mihai Chirica - fost PSD, va candida din partea PNL la următoarele alegeri

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite