Politică

articolul anterior articolul urmator

Liviu, Klaus şi binecuvântarea României

14
18 Jan 2018 10:25:39
Valeriu Nicolae
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea - Cotroceni / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 17 ian 2018
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea - Cotroceni / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 17 ian 2018

Din cauza diavolului veninos al cărui nume nu poate fi rostit, căci riscăm să aruncăm lumea în haos şi pe Codrin Ştefănescu în guvern, ţărişoara asta a trecut din nou printr-o criză.

Oamenii noştri politici, plini-ochi de responsabilitate, curaj şi preocupare pentru binele României, au intervenit decisiv şi ne-au salvat încă o dată, slăvite fie numele lor!
 
Marele om de ştiinţă - inginerul naţiunii, mustaţa neamului, gloria partidului, minunea Teleormanului, protectorul cocotierilor - a decis să asculte vocile competente ale reprezentanţilor adevăraţi ai poporului şi a acceptat cu mărinimie să o susţină pe fosta lui subalternă.  
 
Întrebările Olguţei, ale lui Nicolae, ale lui Fifor şi ale lui Oprişan au fost decisive şi au confirmat ceea ce ştiam cu toţii – Viorica Dăncilă este diamantul de care avea nevoie ţara!
 
Plin de smerenie, lumina CEX-ului PSD-ist s-a sacrificat din nou şi a promovat încă o valoare teleormăneană, o profesoară de renume mondial de la Videle şi o megavizionară care a adus Iranul şi Pakistanul în Uniunea Europeană.
 
Klaus, regele nostru soare, simbolul echilibrului universal, garantul constituţiei, al gravitaţiei şi fizicii newtoniene, eroul străzii, eleganţa şi retorica întruchipată, a ieşit rapid şi a rezolvat problema ţărişoarei cu un discurs magnific demn de invidia oricărei inteligenţe artificiale care a fost sau va fi.
 
Aseară, la televiziunea celui mai cinstit, deştept şi nesecurist român, oameni de vază, simboluri ale eticii, cinstei şi profesionalismului din România au dovedit fără niciun dubiu că poporul român, prin reprezentanţii lui cei mai de seamă, au găsit calea spre viitorul pe care îl merităm.
 
Laude şi glorie binemeritate pentru marii noştri lideri Liviu şi Klaus au venit de la făclii ale deontologiei jurnalistice ca Roşca Stănescu, Ciuvică, Chirieac, Gâdea şi Badea.
 
Marea Noastră Comisară Europeană, moştenitoarea intelectuală a făcliei luptei împotriva comunismului Ion Iliescu, megaprofesionistă de ne-a umplut patria de bani, a ieşit şi ea eroic în faţa poporaşului şi a spus că „orice decizie în Parlamentul European se lua cu acordul ei“ (al Vioricăi Dăncilă).
Există, desigur, duşmani care vor să ne denigreze! Jurnalişti care nu înţeleg geniul Vioricăi şi o prezintă ca pe o mediocritate slugarnică şi oportunistă. Aceştia, desigur, sunt diavoli veninoşi, iar faptele şi interviurile doamnei Dăncilă care, chipurile, dovedesc acest lucru sunt responsabilitatea unei dubluri a doamnei Dăncilă plătite de Soros.
Aşa cum Parlamentul European nu mişca fără Viorica, aşa nu se mişcau deloc megatonele de miere şi lapte pe care le-a produs PSD şi care erau până acum blocate de Statul Paralel care îi controla pe Grindeanu şi pe Tudose.
 
Epoca Dăncilă va aduce pacea mondială! Va rezolva problemele de infrastructură, de corupţie, unirea celor două Corei şi mârlănia lui Şerban Nicolae!
 
Iar noi, noi nu va trebui să facem nimic în afară de a urmări de pe canapea cum România va fi încă o dată salvată de o clasă politică ce ne dovedeşte de ani buni că suntem extraordinar de deştepţi şi că votăm magnific.
 
Lapte, miere şi Dăncilă!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Radu Mircea
18.01.2018, 11:36:17

# Clar ca lacrima strugurelui in ianuarie , Teleormanul este pepenaria .... pardon , pepiniera geniului romanesc . Diavolul ala care si-a bagat coada in PSD si in membrii lui credinciosi , nici nu indrazneste sa calce in Teleorman ca sar politrucii mustaciosului si-l vopsesc alb ca laptele dupa care-l fac membru de partid . Duamna prefesoara Viorica este mindria scolii teleormanene , n-a lasat pe nimeni repetent din simplul motiv ca nici ea nu stia prea bine ce preda , da' trebuia sa cistige o piine ca avea un golan de crescut . Cu laptele mai usor ca are totusi 54 de ani , da miere .... kklau ....ca s-a facut la sfecla anu' asta ...

+6 (6 voturi)
Valeriu Nicolae
18.01.2018, 14:20:34

Am râs. Mulțumesc.

+3 (3 voturi)
CEZAR MIHAI
18.01.2018, 11:45:26

Cel mai bun articol din ultimele luni. Felicitari domnule Nicolae. Cu precizarea ca din toate mizeriile din ultimele zile, castigator cred eu ca a iesit USR-ul si domnul Barna. Sper sa o tina tot asa, nu vad prea multe sanse pentru noi altfel.

+3 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
18.01.2018, 13:09:14

Comentariu considerat abuziv.

Valeriu Nicolae
18.01.2018, 14:19:50

Mulțumesc!

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările