articolul anterior articolul urmator

Liviule, închide graniţele, că venim să facem curăţenie!

43
13 Jun 2018 13:03:31
Sebastian Burduja
România de dincolo de graniţe este România uitată. E timpul să le împrospătăm memoria.
România de dincolo de graniţe este România uitată. E timpul să le împrospătăm memoria.

43 Comentarii

Trasnit Mandpv
13.06.2018, 13:16:28

Deja mi - au dat lacrimile, ma umfla plansul de emotie ca vin diasporenii cu sutele de mii! Cand a - nchis boc spitalele si - a taiat salariile au venit milioane!

-17 (31 voturi)
Adrian Dinu
13.06.2018, 13:44:55

Veniti la VOT, nu la mitinguri!!! Votul este unealta democratiei, nu mitingul!!!

-10 (20 voturi)
Saint Lo
13.06.2018, 14:08:26

În Epoca Dragnea care se prefigurează, unealta asta va fi lopata cu care va fi săpată groapa democraţiei.

+4 (12 voturi)
Ion Tamis
13.06.2018, 14:13:26

Un indemn unilateral cu efect pervers! Da, veniti la vot (din x in x ani!), dar fiti vigilenti si veniti si la mitingurile antitotalitarism teleormanean agramat, pentru a-i tine in sah pe politicienii escroci (ex., acum, psd - alde, care ii considera sobolani pe oponenti, la fel cum, in zorii fascismului, se exprima si indemna - ad literam - Hitler!), care una promit si alta fumeaza! Diaspora, refugiata economic si politic in Occidentul european, trebuie sa fie constienta ca, fara o reactie adecvata, reorientarea fortata a Romaniei de catre clica Dragnea-Tariceanu spre un "Est" primitiv si antidemocratic, capabil sa produca doar arme, mediocitate si mizerie, nu prosperitate in masa, o va afecta in mod brutal, in forme usor de intrezarit, prima fiind blocarea intoarcerii acasa, la rude, chiar si ca turisti!

+7 (11 voturi)
Fahrenheit 451
13.06.2018, 14:40:04

Veniţi, fraţilor, vă aşteptăm! Uniţi, poate că reuşim să punem ţara pe un făgaş al devenirii în bine! Cred că românii din diaspora s-au săturat de străinătate şi ar dori să trăiască şi să aibă un trai demn în ţara lor, România! E frustrant să vezi cum lucrurile, în loc să se îmbunătaţească la noi în ţară, par să se înrăutăţească şi tu, ca, cetăţean care trudeşti peste hotare, să-ţi fie spulberat visul de a te întoarce acasă, printre fraţii tăi români, alături de familie, de cei dragi ţie! Mai întâlneşti şi răuvoitori care îi tratează pe românii din diaspora de sus, că au dat bir cu fugiţii, că au lăsat ţara de izbelişte şi nu stau aici să se lupte cu sistemul ticăloşit. Vai de capul românilor nevoiţi să-şi părăsească ţara pentru un trai mai bun şi câte au îndurat, până au reuşit să dea înainte! Pe unii îi roade invidia că românii din diaspora s-au îmbogăţit! Numai slugă la străini să nu fii!... Nu uitaţi de românii aruncaţi de pe vapoare, scuipaţi, umiliţi, bârfiţi, agresaţi şi jigniţi, victime ale unor abuzuri şi judecăţi nedrepte, împuşcaţi şi bătuţi în plină stradă, stropiţi cu benzină şi arşi de vii, femei violate de boşorogi, dar autorităţile muşamalizează cazul ş.a.m.d.

+4 (10 voturi)