Logica unui senator PSD: În guvernarea tehnocrată făceam 6 ore până la Bucureşti. Azi fac 8. Datorită creşterii economice, sunt multe camioane pe drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Chisăliţă
Ioan Chisăliţă

Creşeterea economică îngreunează traficul rutier, susţine senatorul PSD Ioan Chisăliţă. „Sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, ca aceste drumuri să fie mai circulate“, susţine Chisăliţă, care face o comparaţie cu guvernarea tehnocrată.

„Fac acest drum la Bucureşti săptămânal. Dacă la început îl făceam în şase ore, după o guvernare a tehnocraţilor, astăzi, după de Guvernul nostru, al PSD, a luat măsuri care au dus la creştere economică fac acest drum în opt ore. Pentru că sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum şi care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, au făcut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres”, a spus senatorul PSD Ioan Chisăliţă.

Şi liderul PSD Liviu Dragnea dă vina pe economia care „duduie” pentru faptul că nu există suficiente autostrăzi în România şi pentru aglomeraţia de pe drumuri, precizând că, deşi are bani şi voinţă, Guvernul este împiedicat să facă autostrăzi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite