Luaţi d`aci, măi români

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce mare ghinion pe ţara noastră, că nu mai are miile de haite de câini fără stăpâni, care terorizau Capitala în special şi marile oraşe, când muşcau până la moarte oamenii pe străzi! Păi dacă ştiau ce vremuri vin oamenii, autorităţile nu i-ar fi strâns de pe străzi, nu i-ar fi eutanasiat sau i-ar fi lăsat liberi pe câmpurile patriei, să moară de foame!

Dragi concetăţeni, votanţii noştri dragi!

De mâine încolo, să vă pregătiţi sacii. Care nu au saci să-şi cumpere unii noi şi cât mai mari! Care nu au bani de saci să-i coasă cât mai temeinic pe cei vechi! Care au căruţe, camioane, tiruri, vagoane să le pregătească degrabă pentru revărsarea cornului abundenţei!

Care nu au nimic din toate cele de mai sus, amărăştenii, să dea drumul la câini pe străzi şi să-şi pregătească plasele mai vechi cu PSD-ul!

Dar ţineţi minte un lucru-PSD-ul vă dă cât vreţi şi ce vreţi, dar nu vă bagă în traistă!

Marele partid roşu, cu un picior în guvern şi unul pe gâtul supermanului galben promite solemn, cu o mână la gură şu cu cealaltă pe punga naţională, să nu cumva să o fure alţii: ”Mărim salariile, creştem pensiile şi veniturile românilor!” Vom da de toate, la toată lumea. Ce vor şi mai ales, ce nu vor! Este vorba de noul rai promis de pesediştii care se cred deja stăpânii României pe fondul prostiei şi complicităţii politice, ticăloase..

Ce mare ghinion pe ţara noastră, că nu mai are miile de haite de câini fără stăpâni, care terorizau Capitala în special şi marile oraşe, când muşcau până la moarte oamenii pe străzi! Păi dacă ştiau ce vremuri vin oamenii, autorităţile nu i-ar fi strâns de pe străzi, nu i-ar fi eutanasiat sau i-ar fi lăsat liberi pe câmpurile patriei, să moară de foame!

Dacă i-ar fi protejat şi îngrijit cu atenţie, astfel astăzi, am fi avut miile de haite de câini cu covrigi, miere şi lapte în cozi, salvând, în plină pandemie, populaţia ţării afectată de frig, foame şi de avalanşele preţurile nestăpânite. Nu trebuia decât să mergem pe stradă, ne întâlneam cu câinii salvatori, cu bunătăţi în cozi şi doar luam după pofta inimii, fără niciun efort, fără nicio plată. Gratis! Aveam toată lumea trăitoare între Carpaţi, Dunăre şi mare ce băga în gură, ce mânca.

Nu ne mai văitam ca acum, că vom muri de foame şi frig!

Ştiam noi atunci că acum, în anul de graţie 2021 aproape 2022, un mare superman- Cuţu, Cuţu-ajutat de klausul lui de la Cotroceni-îi vor aduce la guvernare pe salvatorii de la patria PSD-Ciuma roşie? Şi că aceştia, ”sfinţi roşii”, vor veni cu pâine, lapte, miere, cozonaci, covrigi, salarii şi pensii mari, mari, mari, cu de toate să-i salveze pe românii aflaţi la ananghie în vremuri de pandemie?

Că noii/vechii salvatori vor să dea totul, că nu dau de la ei decât promisiunile nesimţite, la toată lumea, după pofta inimii fiecăruia, numai sexomarxist să nu fie!

Ghinion, acum PSD-ciuma roşie vrea să ne dea, să ne salveze, dar nu poate să ne bage în traistă!!! Nu poate că nu mai avem haitele de câini liberi pe străzi, să ne aducă darurile gratuite-lapte, pâine, miere, pensii, salarii, beneficii, câte şi mai câte-în cozi! Ce nenoroc pe acest popor năcăjit!

Tocmai când s-a gândit şi cineva la ei, când au revenit salvatorii roşii pe care unii îi credeau pierduţi definitiv, în urmă cu câteva luni, să nu beneficieze de darurile orale ale binefăcătorilor! Din cauza dispariţiei câinilor liberi de pe străzi, aceşti demni înaintaşi patrupezi ai firmelor de livrare actuale!

Ce să facem dacă PSD ne dă din gură, cu mult rahat mestecat, dar nu ne bagă în traistă? N-avem câini, n-avem mâncare! Popor năpăstuit! Rămâne să se descurce fiecare cum poate. Care reuşeşte să-şi scoată paltonul la primăvară sau, Doamne fereşte, care rămâne îmbrăcat în pardesiul de scânduri! Că la darurile salavatorilor de la patria n-au noroc de câini!

Ce ghinion şi pe PSD-ciuma roşie să nu poată împărţi zaharicalele promise poporului, astfel vor rămâne ei cu tot rahatul în gură. Mai mult, românilor nici nu le-ar fi făcut bine atâta dulce pe burta goală, li s-ar fi aplecat. Cu li s-a aplecat mereu, s-au îmbolnăvit de la atâta prostie politică, furăciune şi ciolaniadă naţională.

Dar, desigur că se vor mai găsi mulţi să pună botul la toate promisiunile salvatorilor de conjunctură, care, lingându-se pe burtă că vor apuca din nou, vârtos, ciozvârtele guvernării, fac ce ştiu ei mai bine-mănâncă rahat cât cuprinde. Visând la furăciunile naţionale.

Popor de patrioţi verzi, românii mor, dar nu-i lasă să moară de foame pe hoţi!

Români, respectaţi-vă salvatorii, care vă strigă; cuţu, cuţu!

Hoţia, frăţia, hoţia salvează România!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite