Politică

articolul anterior articolul urmator

Lucian Şova iese la atac: Atât cât am fost ministru al Transporturilor în 2017, tot atâta minte şi pricepere are Corina Creţu

18
7 Dec 2019 20:41:37
Autor: News.ro
Lucian Şova FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Lucian Şova FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Fostul ministru PSD al Transporturilor Lucia Şova o acuză pe fostul comisar european Corina Creţu de ipocrizie şi nepricepere, după ce aceasta a relatat despre o întâlnire pe care ar fi avut-o în 2017 şi în care ministrul ar fi refuzat discuţia despre alocarea de fonduri studiului de fezabilitate pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş, motivând că trebuie să-l întrebe pe Liviu Dragnea.

”Ipocrizie şi nepricepere! Te numeşti Corina Creţu. Atât cât am fost ministru al Transporturilor în 2017, tot atâta minte şi pricepere are doamna Creţu la fonduri europene şi altele”, transmite Şova.

El îi cere fostul comisar european spună românilor de ce a rupt cu mâna ei proiectul metroului Bucureşti - Otopeni în două şi a aprobat finanţarea proiectului doar până la Mall Băneasa.

”De ce am fost nevoiţi, eu şi o întreagă delagaţie să ne certăm pe acest proiect cu funcţionarii doamnei Creţu, ea lăsându-ne singuri în birou pentru că a plecat la fumat. Iar eu am martori şi memorie că ea era comisar în 2018”, scrie Şova.

El spune că nu face studii de fezabilitate ”pe vorbe şi ochi frumoşi”.

”Am făcut o analiză multicriterială, începută în mai 2018 şi terminată în decembrie 2018 cu BEI-Passa, validată de Jaspers, pe care am trimis-o la Bruxelles. Constat că dna. Creţu habar nu are de acest lucru. Am prins în proiectul de buget 2019 refacerea SF-ului pentru Iaşi - Tg. Mureş dar şi SF + PT pentru Bacău - Braşov, singura autostradă ce va putea fi realizată între Moldova şi Transilvania vreodată”, conchide Lucian Şova.

Europarlamentarul Corina Creţu a relatat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că în 2017, când era comisar european, i-a spus ministrului Transporturilor Lucian Şova că sunt bani europeni pentru studiul de fezabilitate la autostrada Iaşi-Târgu Mureş, însă ministrul i-a răspuns: “Trebuie să vorbesc cu Liviu“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

Manole Marin
7.12.2019, 21:14:11

Ehei, aici avem doua persoane veninoase/vanitoase/ care se credeau pe a lor mosie stapani!

+3 (3 voturi)
Carmen Florea
7.12.2019, 21:19:17

... acum pune alt nick cu Manole Scarlat ca sa te 'laude'...

+1 (1 vot)
Carmen Florea
7.12.2019, 21:20:21

... ce spune Corina si ce talancaneste tractoristul asta ...

+4 (4 voturi)
Manole Marin
7.12.2019, 23:03:38

Ti am mai spus doamna draga deja sunt plictisit, ca nu a m nici o treba cu Scarlat,te rog s a detaliezi cum ai ajuns l a acesta concluzie.

-2 (2 voturi)
_wakki m
7.12.2019, 21:32:30

imbecilul se dă singur de gol Am prins în proiectul de buget 2019 refacerea SF-ului pentru Iaşi - Tg. Mureş dar şi SF + PT pentru Bacău - Braşov, singura autostradă ce va putea fi realizată între Moldova şi Transilvania vreodată”, conchide Lucian Şova. deci Iaşi - Tg. Mureş nu va putea fi realizată niciodată, după mintea lui de maimuță și atuinci de ce ai bugetat SF + PT pentru ea, kretinule ?

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (18)

Modifică Setările