Politică

articolul anterior articolul urmator

Lucian Căprariu: Realizare istorică la Brăila! Primarul PSD se laudă că în mandatul său McDonald's a deschis un fast-food în oraş

1
18 Sep 2020 11:31:11
Autor: Radu Eremia
Lucian Căprariu, candidat al PNL şal formaţiunii Brăila Nouă. FOTO Arhivă
Lucian Căprariu, candidat al PNL şal formaţiunii Brăila Nouă. FOTO Arhivă

Lucian Căprariu, candidat al PNL şi Brăila Nouă pentru funcţia de primar al municipiului Brăila, îl ironizează pe actualul edil, Marian Dragomir, cel care a subliniat faptul că în mandatul său McDonald's a deschis un fast food în oraş.

„Primarii în funcţie din ţară care mai cer încă o dată voturile cetăţenilor îşi promovează reuşitele din mandat. Unii se laudă cu construcţia unui stadion, alţii cu construcţia unui spital şi chiar cei mai puţin norocoşi tot prezintă un drum, un parc, ceva cu care să-i convingă pe cetăţeni să le mai ofere încă o dată încrederea. La Brăila însă, după îndelungi cugetări, primarul Marian Dragomir de la PSD ne-a anunţat triumfător că în mandatul său s-a deschis un restaurant Mc Donalds în oraş”, spune Lucian Căprariu, candidatul „Brăila Noua” - PNL la primăria municipiului Brăila. 
 
Reprezentantul liberal ironizează discursul contracandidatului de la PSD. „După 1990, Brăila a fost condusă exclusiv de primari şi şefi de CJ incompetenţi.  Mulţi dintre ei erau şi foarte hoţi, drept dovadă că unii au fost condamnaţi pentru corupţie în urma unor dosare deschise de DNA. Cu toate acestea, Dragomir este primul primar în funcţie din Brăila, şi probabil din toată ţara, care se laudă că în timpul mandatului său de 4 ani în oraşul condus de el, o firmă privată a deschis un restaurant fast-food”, continuă  Căprariu.
 
Candidatul dreptei din Brăila consideră că administraţia mai bine s-ar concentra pe dezvoltarea oraşului „Situaţia este deopotrivă comică şi tragică. Pe de o parte, un astfel de primar nu poate fi decât ţinta glumelor. Pe de altă parte, cazul ne aminteşte încă o dată că în toată România nu există nici măcar un singur primar de la PSD care să fi făcut performanţă administrativă. Oraşe precum Bacău, Constanţa, Craiova sau Brăila au un potenţial economic uriaş, însă administraţiile incompetente şi corupte au ţinut aceste oraşe în subdezvoltare”, explică Căprariu.
 
Candidatul PNL şi al Brăila Nouă punctează şi o glumă care circulă în rândul populaţiei locale, după cele spuse de candidatul PSD.  „Dacă votăm Dragomir, e posibil ca în următorul mandat la Brăila să vină şi Burger King”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

imsi imsi
18.09.2020, 12:47:39

Pai pnl ul o sa l inchida fiindca i facut de PSD. Ei o sa faca o dugheana de tabla unde vor vinde seminte de f.soarelui si dovleac ila cornet din ziarul adevarul drept multumire pt campania electorala gratuita. cornetele vor avea fiecare poza lui joianis majoritatea, citeva poza lui orban iar la interior poza lui barna asa ca primeasca toti scuipatii si cojile scuipate. N.Dan va avea figura pusa chiar la capatul cornetului mototolita bine de minutele tigancilor.

-10 (10 voturi)
Modifică Setările