Ludovic Orban acuză: Ne-am confruntat cu campanii organizate care au avut ca scop să convingă românii să nu creadă în virus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO gov.ro
Ludovic Orban. FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a evidenţiat faptul că Guvernul s-a confruntat în ultimele săptămâni cu o campanie dusă în rândul românilor pentru ca aceştia să nu creadă în existenţa coronavirusului şi să ignore pericolele.

„Ne-am confruntat, în ultimele luni, cu campanii organizate care au avut ca scop să determine românii să nu creadă în virus, să ignore pericolul, să nu respecte normale. Aceste campanii au dus la consecinţe. Numărul celor care nu respectă regulile a crescut. E păcat atunci când o majoritate a societăţii respectă regulile, să nu acţionăm pentru ca aceia care au căzut în capcana propagandei că nu există acest virus,că nu trebuie respectată nicio regulă, să pună în pericol întreaga societate şi dezvoltarea economică.”, a declarat Ludovic Orban.

Şeful Guvernului a atras atenţia că ar fi „păcat” în acest moment situaţia să escaladeze şi să se ajungă, din nou, la impunerea de restricţii. „Autorităţile, cetăţenii au făcut eforturi fără precedent, au suportat privaţiuni. Ar fi păcat de tot efortul nostru, dacă acum, când suntem din nou în pericol, solidaritatea şi respectul faţă de semeni şi societate nu revin”, a completat Ludovic Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite