Ludovic Orban, la Adevărul Live: Nu există varianta să-l susţină PNL pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban FOTO Eduard Enea
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban FOTO Eduard Enea

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, exclude varianta în care PNL ar renunţa la candidatul său propriu pentru a-l susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

„Nu există această variantă. El poate să aibă dorinţe. Asta nu înseamnă că corespunde cu realitatea. Nu se mai pune problema despre candidatul care poate să bată PSD“, a spus Ludovic Orban, la Adevărul Live, întrebat dacă PNL ar susţine candidatura lui Nicuşor Orban la Primăria Capitalei.

Întrebat despre zvonul apărut, acela că PNL i-ar fi propus lui Nicuşor Dan să fie candidatul PNL la unul dintre Sectoare, iar în schimb să suţină canddiatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban a răspuns: „Nu pot să vă confirm această informaţie. Dacă Nicuşor Dan m-ar susţine, nu aş avea nicio problemă“.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost retras de PNL din cursa pentru Primăria Capitalei, deşi era favorit să intre în lupta electorală. Decizia a fost luată după ultimul sondaj de opinie comandat de PNL. Ludovic Orban va candida din partea PNL la Primăria Capitalei, candidatura sa fiind stabilită pe baza aceluiaşi sondaj de opinie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite