Ludovic Orban: Nici dacă se aflau la guvernare cei mai mari duşmani ai României nu era născocit un asemenea atentat la adresa economiei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL, Ludovic Orban, a atacat, marţi, coaliţia de guvernare PSD-ALDE, pentru faptul că au adoptat OUG 114/2018, o ordonanţă care a afectat funcţionarea economiei României, potrivit liberalului.

„Am avut o dezbatere cu patronatele, asociaţiile patronale, reprezentanţi ai companiilor din energie, privitor la consecinţele OUG 114/2018, asupra sectorului energetic, asupra perspectivelor de evoluţie ale sectorului energetic şi asupra funcţionării companiilor din domeniul energiei. Poziţia Partidului Naţional Liberal a fost foarte clară. Suntem categoric pentru abrogarea OUG 114/2018, în integralitatea ei (...) Nici dacă în România se aflau la guvernare cei mai mari duşmani ai României, nu cred că ar fi avut inventivitatea de a născoci un asemenea atentat la echilibrul economic şi la funcţionarea normală a economiei româneşti“, a declarat Ludovic Orban, după o dezbatere organizată de PNL pe tema energiei. 

De asemenea, liderul PNl a lansat un atac la adresa lui Darius Vâlcov, consilierul Vioricăi Dăncilă. „Orice atac din partea PSD împotriva BNR nu arată decât un singur lucru, că PSD vrea să pună mâna şi pe Banca Naţională, că infractorul Dragnea vrea să îl pună în fruntea Băncii Naţionale pe infractorul Vâlcov, pentru că e clar că infractorul Vâlcov visează la lingouri de aur de multă vreme“, a mai afirmat Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite