Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban: „Am susţinători şi în echipa lui Cristi Chirteş, şi în echipa lui Ciprian Dobre. În general, eu cunosc foarte bine fiecare filială”

1
7 Aug 2021 20:48:30
Autor: Melania Agiu
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Ludovic Orban a transmis, sâmbătă, că, toată campania sa va fi din om în om, către colegii din PNL, precizând că, în general, cunoaşte foarte bine fiecare filială, având relaţii apropiate cu primari, viceprimari şi consilieri judeţeni.

„Eu continui campania. Mă voi adresa membrilor PNL. După 20 august va începe a doua fază a competiţiei, faza de prezentare a moţiunilor în fiecare filială. Moţiunile vor fi prezentate în faţa Colegiului Director Judeţean, care cuprinde Biroul Judeţean ce va fi ales, plus primarii, preşedinţii de organizaţii locale. 
 
Moţiunile vor fi votate, după care vor fi stabiliţi delegaţii la congres, iar delegaţii la congres sunt cei care hotărăsc cine va fi preşedintele PNL”, a afirmat Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă susţinută sâmbătă la finalul alegerilor de la PNL Mureş, transmite News.ro.
 
Acesta a adăugat că are susţinători şi în echipa lui Ciprian Dobre şi a lui Cristian Chirteş, la PNL Mureş. 
 
„Eu am susţinători şi în echipa lui Cristi Chirteş, şi în echipa lui Ciprian Dobre. În general, eu cunosc foarte bine fiecare filială, am relaţii apropiate cu foarte mulţi primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi toată campania mea va fi din om în om, către colegii mei de partid. Întotdeauna ai emoţii, normal. Şi acum am avut emoţii, ca să vă spun drept. Vă daţi seama, a fost aşa, cu... Dacă punea cineva tensiometrul, erau pulsul şi tensiunea foarte ridicate.
 
A fost o bătălie dramatică, în care ba a condus Cipri Dobre, ba a condus Cristi Chirteş, ba a revenit Cipri Dobre. La un moment dat era egalitate şi la renumărare, până la urmă s-a constatat această diferenţă. Oamenii au decis, delegaţii au decis, preşedintele ales are deplina legitimitate. Cristi Chirteş va fi alături de preşedinte şi de noua echipă. Sunt convins că PNL merge înainte, spre rezultate şi mai bune. Cu siguranţă, mă aştept la un scor strâns, la nivel central", a adăugat Ludovic Orban.”, a completat Orban. 
 
Ciprian Dobre a câştigat alegerile pentru preşedinţia organizaţiei PNL Mureş la o diferenţă de trei voturi, el fiind votat de 259 de delegaţi, iar Cristian Chirteş de 256 de delegaţi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Andrei
7.08.2021, 21:41:47

Ludovic Orban are sustinatori si in echipa lui Catu. In general e pe faras... dar el va fi ultimul care sa recunoasca asta! Astept sa se termine telenovela, sa castige Catu si sa inceteze cu concesiile pe care le face baronilor PNL. Deocamdata nu prea are de ales, trebuie sa se faca frate cu dracii ca sa treaca puntea. Am si un interes (direct si personal) sa se termine mai repede tevatura, ca astept sa se astalteze strada pe care am casa de la tara. Primarul, fost PPDD, fost PSD azi PNL zice ca "trebuie sa vina banii, dupa Congres" :)))

+5 (5 voturi)
Modifică Setările