Ludovic Orban: Sunt atacat că sunt beţiv, dar eu nu am mai consumat alcool de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Adevăruş
Ludovic Orban FOTO Adevăruş

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, spune că este atacat sistematic din momentul desemnării de către PNL cu teme false, precum cea că este un „beţiv“, deşi el nu a mai consumat alcool de 12 ani.

„Mă atacă internauţii plătiţi că sunt beţiv, alcoolic, în condiţiile în care toţi cei care mă cunosc ştiu că eu nu consum alcool, dar ei atacă pentru că sunt câteva tipuri de acuzaţii în care este foarte greu să demonstrezi contrariul. Cum poţi să demonstrezi că tu nu bei? Nu ai cum să demonstrezi lucrul ăsta. Nu am mai consumat alcool de la 12 ani“, a spus Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Orban spune că este un om responsabil atunci când ocupă o funcţie, în ciuda imaginii create de petrecăreţ. „În mare parte am fost prezentat ca un om petrecăreţ. Nu este aşa, eu sunt un om care muncesc 14 ore pe zi, sunt un om extrem de metodic. De exemplu în Primăria Capitalei sau într-un minister trebuie să iei decizii în care trebuie să te documentezi ca să iei decizia potrivită, să îţi asumi răspunderi. Nu mi-am permis niciodată să iau decizii fără să mă documentez şi să cunosc cât de cât problemele“, a mai spus Orban.

Liderul PNL a mai arătat că este atacat şi cu accidentul rutier în acre a fost implicat. „Nu mai spun de alte şi alte măgării care sunt difuzate. Povestea cu accidentul în care a fost evidentă toată povestea, raportul IMP, declaraţiile martorilor şi puţină lume ştie că decizia de neîncepere a urmăririi penale a fost atacată în instanţă şi Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie şi pe fond şi în recurs a validat decizia procurorilor de neîncepere a urmăririi penale“, a mai spus Orban.

PNL va merge pe mâna lui Ludovic Orban la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce liderul PNL a ieşit primul la capitolul intenţie de vot  în cel mai recent sondaj de opinie comandat de liberali. Potrivit unor surse politice, scorul a fost foarte strâns: Ludovic Orban şi Cristian Buşoi au ieşit aproape la egalitate, decizia în favoarea lui Orban fiind mai degrabă un calcul politic bazat pe notorietate şi pe potenţialul său de creştere. „Cei doi stau umăr la umăr, sunt cotaţi la 30%. A fost o decizie obiectivă, plecând de la şansele pe care le au cei doi candidaţi“, a comentat liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, responsabilul cu desemnarea candidatului pentru Capitală.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite