Ludovic Orban îi bate obrazul lui DC Popescu după plecarea la PSD: E o decizie greşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că Dan Cristian Popescu a greşit în momentul în care a ales să candideze susţinut de PSD pentru Primăria Sectorului 2. Pe de altă parte, Orban a precizat că în discuţiile cu USR şi PLUS pentru Capitală el nu a discutat despre oameni, cu toate că liberalii aveau un avantaj la Sectorul 2, pentru că Popescu era viceprimar.

„Noi nu am discutat cu USR despre persoane, ci despre coordonatele generale ale unei înţelegeri, de zusţinere a unor proiecte benefice. S-a ajuns la această formulă: Nicuşor Dan la primărie şi cei şase candidaţi la sectoare”, a declarat Ludovic Orban.. 

Premierul a subliniat că decizia lui Dan Cristian Popescu e una greşită. „Decizia luată de Popescu îl va face să piardă toată încrederea electoratului de dreapta. E o decizie greşită”, a completat Orban. 

PNL a ales să cedeze Alianţei USR-PLUS punerea unui candidat care să fie susţinut de partidele anti-PSD. Mai precis, PNL şi Alianţa USR-PLUS îl vor susţine pe Radu Mihaiu, un candidat aproape necunoscut în sector.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite