Ludovic Orban: Pe mine mă cunoaşteţi, ştiţi ce pot, ştiţi cine sunt. Pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Ludovic Orban
FOTO Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban a afirmat sâmbătă, la Mureş, că membrii PNL îl cunosc, ştiu este şi ce poate, precizând că sloganul său este totul pentru partid şi totul pentru România.

Orban a declarat la conferinţa de alegeri de la PNL Mureş, că îşi va prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor. 

„Mai este până la congres. Din cauza asta, îmi voi prezenta proiectul pentru PNL după depunerea moţiunilor la comisia de organizare a congresului, în viitoarea deplasare prin toate filialele judeţene în care voi prezenta moţiunea pe care o susţin. Ce vreau să vă spun din capul locului este un lucru simplu şi de bun simţ. Pe mine mă cunoaşteţi, ştiţi ce pot, ştiţi cine sunt, ştiţi că pentru mine a funcţionat un slogan care îl parafrazez nimic pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România”, a explicat Orban.

În discursul său, preşedintele PNL a reamintit că România are rezerve de grafit, de litiu, de gaz, de cupru şi că trebuie ca toate acestea să fie mai bine puse în valoare. El a precizat că PNL susţine capitalul românesc, îi susţine pe producătorii români şi pe firmele româneşti

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite