Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban, despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei: Am luat această decizie făcând un sacrificiu

5
4 Jul 2020 16:20:21
Autor: News.ro

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că partidul său a făcut un sacrificiu susţinându-l pe Nicuşor Dan pentru fotoliul de primar al municipiului Bucureşti, dar că obiectivul este „de a elibera Bucureştiul de PSD”.

”Am luat această decizie (susţinerea lui Nicuşor Dan - n.r.) , făcând un sacrificiu, pentru că obiectivul nostru este foarte clar, de a elibera Bucureştiul de PSD, de a scăpa de această domnie a haosului, a  subiectivismului, a incapacităţii, a risipei şi a dispreţului faţă de bucureştean care a fost întronată de  actuala administraţie PSD. Noi îl susţinem pe Nicuşor Dan şi decizia noastră se dovedeşte a fi foarte  bună. Am făcut două sondaje de opinie şi  în fiecare sondaj de opinie reiese clar că Nicuşor Dan  câştigă în faţa Gabrielei Firea”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.
 
În ceea ce priveşte candidaţii la sectoare, Orban spune că PNL are capacitatea de a avea propriii candidaţi, dar că şi-ar fi dorit şi aici o alianţă.
 
”La sectoare... ce va fi la sectoare. Şi aici cred că ar trebui să găsim soluţii de înţelegere, văd că alţii îşi lansează candidaţi, nu cred că ăsta este un semn de înţelepciune şi abordare normală, firească. Vom vedea. În cazul  în care nu se va putea, vom avea candidaţi proprii. Avem oameni puternici, avem viziune asupra Bucureştiului, avem program şi pentru Bucureşti şi pentru fiecare Sector şi avem capacitatea de a câştiga pe propriile picioare. Mi-aş dori să mergem împreună, dar dacă nu se poate, nu e nicio problemă. Oricum, adversarul nostru e PSD şi tot ce va depinde de PNL de a elibera Bucureştiul de incompetenţa şi corupţia PSD, noi o vom face”, a declarat Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

g i
4.07.2020, 16:28:55

Batrana catana USLista se plange ca a facut sacrificii - vai mama noastra de smenari - PSD sectia galbena

+1 (1 vot)
Alexandru Preda
6.07.2020, 01:56:22

Desigur. A făcut sacrificii, încălcând-și principii morale. Altfel nu îl poți susține pe un individ ciudat și fragil ca primar al Capitalei.

FLORIN FLORESCU
4.07.2020, 18:00:33

Ca să scapi de ciumă , orice sacrificiu este binevenit , iar varianta Nicușor Dan nu trebuie considerată ca un sacrificiu din partea voastră, este singura variantă câștigătoare pentru bucureșteni . Lăsați orgoliile de partid , lăsați zvonurile cu Rareș Bogdan sau cu alți zmei , chestiile astea bulversează lumea și nu sunt benefice .

-1 (1 vot)
Alexandru Preda
6.07.2020, 01:53:46

Nicusor Dan sa își vadă de chestiuni pe mica lui măsură. Nu este capabil în nici un caz de a fi primar al Bucureștiului. Nici măcar într-o comuna.Nu a putut nici măcar un partid sa conducă.

Alexandru Preda
6.07.2020, 01:50:11

Total greșit! Propui și susții un om pentru calitățile lui de om și pentru potrivirea aptitudinilor lui cu postul vizat. Nu îl susții ca să dai altuia în cap. Vrem un primar normal ca structura interioara, echilibrat, activ și eficient. PN L ar face bine sa îl propună și susțină pe Rareș Bogdan de exemplu.