Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban încearcă să stingă conflictul: Am o relaţie de prietenie şi camaraderie cu Rareş Bogdan

22
20 Jun 2019 11:21:13
Autor: Iulian Bîrzoi
Ludovic Orban şi Rareş Bogdan FOTO Inquam Photos / Adriana Neagoe
Ludovic Orban şi Rareş Bogdan FOTO Inquam Photos / Adriana Neagoe

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri seara că între el şi Rareş Bogdan nu există tensiuni şi că cei doi au o relaţie de prietenie şi consultare permanentă. Reacţia liberalului vine în contextul în care Rareş Bogdan s-a arătat nemulţumit săptămâna trecută că nu a fost invitat la Cotroceni la semnarea pactului. Totodată, acesta nu a respectat boicotul PNL de a nu participa la emisiuni de la Antena 3.

„E depăşit demult episodul acesta. Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rareş Bogdan. Se simte o oarecare nemulţumire, apoi revine (n.red.: asupra declaraţiei privind semnarea pactului). Formatul a fost să meargă preşedintele plus alţi şase reprezentanţi. Eu am vrut să participe persoanele cel mai implicate în pact. Eu am ales trei reprezentanţi de la Cameră şi trei de la Senat. De ce au fost mai mulţi? Pentru că alte partide au venit cu mai mulţi oameni şi prin urmare am mai chemat oameni”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Digi 24.

Liberalul a mai explicat că reacţia lui Rareş Bogdan a fost una la cald şi că între cei doi există în continuare o relaţie de camaraderie.

„Vreau să dezmint orice speculaţie. E o relaţie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă şi nu cred că cei care încearcă să bage băţul în gard au dreptate. Părerea mea e că a fost o reacţie la cald. Ar fi vrut să vină la Cotroceni şi ar fi vrut să vină. S-a simţit o oarecare nemulţumire. Era o întâlnire la San Sebastian şi eu nici nu ştiam dacă Rareş Bogan era în ţară sau nu. Dar nici vorbă de o răcire a relaţiei. Dimpotrivă. Rareş Bogdan şi cu mine am fost ca doi oameni care aveau dinainte o relaţie de prietenie şi am luptat umăr la umăr în această campanie”, a conchis Orban.

De cealaltă parte însă, Rareş Bogdan spunea săptămâna trecută că e nesigur pe relaţa sa cu Ludovic Orban.

„Nu ştiu dacă mă place sau nu, cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte“,  a declarat Rareş Bogdan, întrebat dacă nu-l mai place Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

Mircea Lupan
20.06.2019, 11:41:52

LGBT? Ludovic si Bogdan - g. together?

+3 (5 voturi)
Lucifer
20.06.2019, 11:54:38

Rareş Bogdan nu înţelege că logica politică este alta decât logica jurnalistică. Şi nici că ratingul media nu este totuna cu rezultatul votului. În loc să zică merci că PNL l-a pus pe locul 1 la europarlamentare şi că va lua vreo 3-400.000 € în 5 ani, el vrea să fie şi moţul trebii. Ar fi fost mai bine să rămână sluga lichelei de Guşă? Apoi, prin PNL sunt sute de oameni cu vechime în partid de zeci de ani care aşteaptă şi ei să le vină rândul. Credeţi că ălora le-a picat bine că Rareş Bogdan le-a luat osul cel bun? Rareş Bogdan să mai aştepte, să vedem ce-i poatre pielea, politic vorbind. Are câmp deschis în Parlamentul European unde este şeful grupului PPE al României, să lupte acolo, deocamdată, pentru România. Apoi poate va fi ridicat în rang, respectiv să fie lider politic.

+1 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
20.06.2019, 12:21:29

Nu mai speculati degeaba pe marginea asa zisului ”conflict” intre dragutii de Bogdan Bares, alintat de cei intimi cu tandrul cuvant ”Istericală”, si talentatul țambalagiu la chitara Sică Mandolinu, cunoscut in cercul de prietenii apropiati ca ”Guristu”. Din ceea ce se poate vedea in poza, e limpede ca intre cei doi papițoi albiti, care-si spun ”liberali”, exista o relatie pe cat de frumosa, calda, chiar ..patimasa, pe atata de benefica pentru viitorul Gliei stramosesti, Natiei, Patriei, Poporului.(am mai uitat ceva..?)..!

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
20.06.2019, 12:22:10

Comentariu considerat abuziv.

Lucifer
20.06.2019, 12:33:47

Răutăcioaso! Vezi că Rareş Bogdan e jurnalist de-al tău şi în plus este şeful idolului tău Băsescu.

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările