Ludovic Orban: Moţiunea trece 100%. În cea mai pesimistă evaluare avem 241 de voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi dimineaţă că moţiunea de cenzură „va trece 100%”, că toţi parlamentarii formaţiunii sunt prezenţi şi vor vota la vedere precum şi că Opoziţia ar avea, „în cea mai pesimistă evaluare”, 241 de voturi, trecât astfel de 233, minimul necesar pentru reuşita moţiunii.

Orban a afirmat că a vorbit şi cu liderii celorlalte partide parlamentare şi că mobilizarea este „foarte clară”. Acesta este sigur că moţiunea de cenzură împotriva guvernului va trece.


„Am luat legătura cu toţi liderii partidelor parlamentare care sustin si situaţia şi mobilizarea e foarte clară. motiunea de cenzură va trece, va avea câştig de cauză în proporţie de 100% (...) În ciuda asaltului ticălos al derbedilor din PSD, astăzi peste 233 de parlamentari vor vota moţiunea de cenzură şi guvernul Dăncilă va pleca de la putere”, a afirmat liderul PNL.

Acesta a explicat apoi că opoziţia ar avea „în cea mai pesimistă evaluare”, 241 de voturi, iar în cea mai optimistă 245.

În afara celor 237 de semnatari, din care am consemnat absenţa a 3 parlamentari, minimum 10 parlamentari care nu au semnat vor vota motiunea de cenzură. Toate dezinformările, toate intoxicările lansate pe PSD pe surse sunt nişte minciuni gogonate. Chiar dacă cei care au semnat au fost supusi unor presiuni uriaşe, propuneri oneroase, presiuni şi ameninţări cum nu au mai existat vreodată, sunt convins că acest guvern va cădea.

În cea mai pesimistă evaluare, numărul voturilor pentru moţiune e 241, în cea mai optimistă 245”, a declarat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite