Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

6
2 Apr 2020 17:57:32
Autor: Radu Eremia
Premierul Ludovic Orban. FOTO Inqumm Photos / George Călin
Premierul Ludovic Orban. FOTO Inqumm Photos / George Călin

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, în deschiderea şedinţei de Guvern, că a fost semnat contractul pentru finanţarea construcţiei Spitalului Regional Cluj.

„Aş vrea să felicit Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Sănătăţii pentru faptul că au reuşit accelerarea procedurilor şi s-a ajuns la un deznodământ fericit şi anume semnarea contractului de finanţare pentru Spitalul Regional Cluj, o investiţie de aproimativ 500 de milioane de euro. La nivelul Comisiei Europene a fost aprobat şi contractul de finanţare pentru construcţia Spitalului Regional Iaşi", a declarat Ludovic Orban, în cadrul şedinţei de Guvern. 
 
Ulterior a intervenit şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.„Astăzi vă anunţ că am semnat contractul de finanţare pentru demararea construcţiei Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, una dintre cele mai mari investiţii din zona de vest a ţării. Investiţia este realizată din fonduri europene, prin Program Operaţional Regional, Axa 14", a completat Ion Ştefan

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Mihai Zamfirescu
2.04.2020, 18:06:47

La viitoarea pandemie o sa stam mai linistiti !

Omega Alfa &
2.04.2020, 18:32:13

Se poate rezolva mai usor criza asta daca se triaza pacientii dupa modul in care au votat. Cei care au votat cu PSD sa fie tratati in cele 8 spitale construite de PSD cand au avut guvernarea, restul amaratilor in cele pe care le stim deja.

+1 (1 vot)
inuendo
2.04.2020, 18:53:38

Cetățenii din Cluj au făcut petiții și-n urmă doi-trei ani pentru realizarea acestui spital regional. Toți politicienii ni l-au promis! Să-i credem?

Musceleanu
2.04.2020, 18:59:21

Da , foarte frumos si o veste buna dar... au invatat lectia de la alte spitale, de exemplu Constanta ??? Trebuie sa deschidem ochii si sa ne adaptam timpului , sintem in 2020 si standardurile solicitate in unitatile medicale sint mult mai ridicate . Guvernantii trebuie sa VIZITEZE alte spitale in Bulgaria , Danemarca , Thailanda unde o sa invete cum stau lucrurile si sa aplice lectia in .... Romania

Tomescu Tom
2.04.2020, 19:39:42

Lăsați doamnele de la asociația " Dăruiește viața " ..să se îngrijească de construirea și echiparea lui cu aparatură medicală ..... Cheltuielile vor la sfert ..față de ce evaluează politrucii ... Altminteri ...iarăși vom avea de a face cu supraevaluări grosolane ..ca la spitalul Gomoiu.. Iarăși să coste un vas de WC...peste 2000 de lui ...? Pe bune ...? Cumva o puneți pe d-na Pintea să supervizeze proiectul ?

Vezi toate comentariile (6)