Ludovic Orban: S-au depus eforturi uriaşe pentru a ne împiedica să ne prezentăm candidaţii în Alexandria. Ne-au transmis că se va lăsa cu violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat faptul că autorităţile din Teleorman au încercat să-i împiedice pe cei din PNL să facă mitingul de sâmbătă, fiind trasmis inclusiv mesajul că s-ar putea lăsa cu violenţe.

„Nu mulţi ştiu, dar s-au depus eforturi uriaşe pentru a ne împiedica să ne prezentăm candidaţii în Alexandria. PNL a solicitat Primăriei Alexandria chiar de la începutul lunii aprilie autorizaţia pentru miting, spaţiul ales fiind platoul din faţa Casei de Cultură. Am fost refuzaţi, motivele invocate fiind cusute cu aţă albă: fix în acea locaţie se organizează acţiunea «Vine iepuraşul» şi au interzis sub acest pretext orice fel de manifestaţii publice. Apoi, ni s-a spus că nu se poate să organizăm mitingul în altă locaţie deoarece este planificată o procesiune religioasă. Au refuzat să ne pună la dispoziţie stadionul local, Sala Sporturilor şi orice alt spaţiu public pe care l-am solicitat. Ne-am adaptat continuu şi am cerut autorizaţie pentru un marş, pe care, la fel, au refuzat să ne-o acorde, fără niciun fel de motivaţie. Ca să îşi construiască un alibi le-au cerut celor de la ALDE şi PSD să depună cerere pentru miting, la mult timp după solicitarea noastră, doar pentru a folosi acele cereri ca un motiv în plus pentru a-l refuza pe al nostru“, a declarat Ludovic Orban. 

Preşedintele liberalilor a subliniat că li s-a transmis că ar putea avea loc contramanifestaţii. „Nici după ce am definitivat locul evenimentului nu am avut linişte. Ne-au transmis pe toate căile posibile că vor pregăti grupuri de contramanifestanţi, că vor provoca incidente, că se va lăsa cu violenţe, orice pentru a ne face să renunţăm“, a adăugat Orban. 

Nu în ultimul rând, preşedintele PNL a punctat faptul că doar administraţia e cea influenţată de PSD, în timp ce oamenii sunt afectaţi de măsurile social-democraţilor.

„Doar administraţia este pesedistă, dar oamenii nu. Sunt oameni calzi şi prietenoşi, care ne-au primit cu simpatie şi multă speranţă. Sunt oameni care s-au săturat să fie ţinuţi intenţionat în subdezvoltare, oameni care vor o şansă corectă pentru o viaţă mai bună“, a conchis Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite