Ludovic Orban: Solicit pedepsirea golanului politic Mirel Palada. A avut un comportament grobian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, într-o conferinţă de presă, pedepsirea „golanului politic“ Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauză publicitară a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzându-l pe fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta de „comportament grobian“.

„Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD. Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ”, a afirmat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a susţinut că PSD devine, treptat, un partid cu o cultură politică totalitară. „Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD”, a mai spus Orban. 

Liderul liberal s-a întrebat de ce Liviu Dragnea nu a avut o poziţie privind „comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite