Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban, după victoria din Bucureşti: Am bătut PSD fără drept de apel

5
27 Sep 2020 21:10:11
Autor: Radu Eremia

Premierul Ludovic Orban a declarat că liberalii au bătut PSD fără drept de apel PSD în capitală şi că PNL a repurtat o victorie şi la nivel naţional.

„La aceste alegeri românii au arătat că pot respecta regulile de protecţie sanitară, au suportat statul la rând. Le mulţumesc şi vreau să felicit toţi românii care au mers la vot. Pentru prima oară de la Revoluţie până astăzi după 30 de ani, PNL înregistrează o victorie clară în alegerile lcoale şi pentru prima oară PNl bate PSD fără drept de apel”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a subliniat că liberalii au câştigat alegerile şi la nivel naţioanal. „Azi am reuşit să câştigat alegerile. Victoriile nu ne fac să ne bcuurăm excesiv. Ne bucurăm o zi, două, apoi ne apucăm de treabă. oamenii ne-au votat pentru programele de dezvoltare”, a mai afirmat Orban.

„Victoria de la Bucureşti e o dovadă a unei munci a lui Nicuşor Dan de cel puţin 12 ani”, a mai afirmat Orban,

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Sorin Constantin
27.09.2020, 21:20:58

Pseudoliberalul Orban se bucură, madam FiiRea pare să fie scoasă din cărți la București, dar sînt 2 întrebări : cîți au votat pentru prestația PNL de cînd este la guvernare și o a-2-a întrebare cîți au votat total nemulțumiți de prestașia PSD ??? Cînd Nicușor va prelua frîiele la primărie ce va face cu acele companii inventate de madam FiiRea? Așteptările sînt mari, va putea Nicușor să înfrîngă valurile de funcționari din primărie ori va fi înmuiat ?

0 (2 voturi)
Paco Rabanne
27.09.2020, 22:15:03

Intrebari tampite. Dar daca vei pune intrebari despre partide in decembrie, cand ciuma rosie va intra in istorie, vei afla si ce nu ai priceput acum.

-2 (2 voturi)
Sorin Constantin
27.09.2020, 22:45:14

@ Paco...,dacă PNL ar fi candidat independent, fără să se întovărășească cu USR +, cam cîtă opoziție ar fi primit de la PSD? Iar Nicușor parcă nu vrea întovărășire totală cu PNL...

Dobrican Felician
27.09.2020, 21:57:50

Atit de tare a batut PNL incit a luat exact jumatate din votul politic la Bucuresti 17%,fata de PSD care are 34%.Asa victorii sa tot obtii LuCovidule.

0 (2 voturi)
Sorin Constantin
27.09.2020, 22:53:02

@ Dobrican..., la o privire atentă, optimiștii care așteaptă ca la parlamentare PNL să depășească 30%, este o speranță tot mai nerealistă. Din 03.2020, HoReCa a produs datorită pandemiei 1,1 milioane dezocupați, iar ,,statul" condus de pseudoliberalul Orban nu a făcut reduceri de personal și de salarii, la angajații diferitelor autorități, instituții, care angajați ai statului erau mai mult acasă, dar salariile au fost plătite integral, din bani împrumutați de guvern...

+2 (2 voturi)
Modifică Setările