Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban: Dacă vom fi chemaţi să formăm guvernul, persoana propusă de PNL pentru premier sunt eu

8
10 Oct 2019 14:47:16
Autor: Iulian Bîrzoi
Ludovic Orban - FOTO Eduard Enea
Ludovic Orban - FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, după ce votul pentru moţiunea de cenzură a trecută, că „s-a încheiat o perioadă de distrugere, ură şi divizare” pentru România. De asemenea, acesta a dezvălui că dacă va fi chemat de preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL îl va propune pe Ludovic Orban.

„Coşmarul pe care îl trăieşte România de trei ani a încetat. Astăzi Parlamentul României a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România aşa cum nu şi-a bătut joc nimeni în ultimii 30 deani. Mulţumes preşedintelui Klaus Iohanni pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni. Mulţumesc parlamentarilor libearli şi partenerilor politici care au stat până la sfârşit şi au făcut faţă ofertelor ticăloase făcute de o putere disperată care nu a făcut altceva decât să servească infractorii din România.

România are nevoie de seriozitate, competenţă, cinste, corectitudine şi de programe şi proiecte raţionale. Primul pas s-a încheiat. Sunt convins că fiecare formaţiune politică va decide în forururile statuare care va fi poziţia în consultările de la Cotroceni.

În cazul în care vom fi chemaţi să formăm guvernul, persoana propusă pentru premier de PNL este în persoana mea”, a declarat Ludovic Orban joi la Parlament.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Lucifer
10.10.2019, 14:59:07

Nu cred că actuala structură a parlamentului va accepta un guvern PNL cu Orban în frunte. Ca părere, nici nu ar fi bine pentru PNL. Cred că va fi un prim-ministru neafiliat politic de tip Ciamba sau L. Odobescu, poate chiar Birchall. Oricum, bine că am scăpat de ţaţa Veorica.

+3 (3 voturi)
Corina
10.10.2019, 15:01:20

Ciamba, Odobescu? Ce-s ăștia, extratereștri?

+2 (2 voturi)
Corina
10.10.2019, 14:59:53

Normal. Bravo și succes!

ivanhoe zoom
10.10.2019, 15:09:08

Site-ul asta e asaltat de psd isti.Plecati mai de aici!

0 (2 voturi)
marius cristian
10.10.2019, 15:23:01

a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România aşa cum nu şi-a bătut joc nimeni în ultimii 30 deani. cea mai dihai mancacatorie de cacao de 30 de ani incoace .....

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (8)