Politică

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban, de Ziua Independenţei SUA: România este profund ataşată consolidării relaţiei transatlantice, o opţiune firească, bazată pe valori, idealuri şi interese comune

7
4 Jul 2020 12:56:18
Autor: News.ro

Premierul Ludovic Orban afirmă, în mesajul postat de Ziua Independenţei SUA, că România este profund ataşată consolidării relaţiei transatlantice, o opţiune firească, bazată pe valori, idealuri şi interese comune.

”Happy Independence Day partenerului nostru strategic - Statelor Unite ale Americii. România este profund ataşată consolidării relaţiei transatlantice, o opţiune firească, bazată pe valori, idealuri şi interese comune, împărtăşite de popoarele noastre”, afirmă prim-ministrul.
 
Premierul a fost prezent şi joi, alături de preşedintele Klaus Iohanis, la recepţia oferită de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenţei. unde, la finalul discursului rostit, a declarat că se bucură că forţele politice care boicotau în trecut astfel de evenimente au încetat cu astfel de acţiuni.
 
Şeful Guvernului a adăugat că este oarecum o premieră a ultimilor ani ca prim-ministrul şi şeful statului să fie alături la asemenea acţiuni diplomatice.
 
Premierul a mai spus că Executivul s-a axat pe piloni precum „extinderea parteneriatului strategic, creşterea rolului contribuţiei şi profilului României în UE şi NATO”.
 
„Guvernul României va urmări în continuare aprofundarea relaţiei cu SUA. Guvernul pe care îl conduc a urmărit dezvoltarea parteneriatului strategic. Vreau să cred că împreună cu colegii mei din Guvern am făcut o demonstraţie concludentă asupra faptului că România e o ţară pe care vă puteţi baza. E mesajul pe care l-am transmis tuturor companiilor americane”, a completat Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Andreas TSA
4.07.2020, 13:07:38

s-a dus cu masca si a plecat cu 2 sticle de whiskey. bine sunt judete lovite de ploi torentiale, oameni care nu au acces in spitalele care au paturi goale!! din cauza la covid. dar nah.. detalii.

-3 (5 voturi)
Zevescu Zev
4.07.2020, 13:14:56

Mda, buna intentia, da’ limba de lemn de mandolina.

0 (2 voturi)
Lucifer
4.07.2020, 13:46:25

Bravo, L. Orban! Începi să ai anvergură internaţională.

0 (2 voturi)
Stefan din Nord
4.07.2020, 13:52:45

Care valori si idealuri ? BLM ?

0 (2 voturi)
Gyuse Bogdan
4.07.2020, 14:13:28

Ludovid se refera bineinteles la valorile emanate de Kenian-boy. Idealurile lui mandolina ratatul sunt de natura marxista, leberalismul din titulatura nefiind altceva decat impostura acestui alcolist notoriu.

-3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (7)