articolul anterior

Lupta de eliberare a Republicii Moldova şi lozincile patriotarde româneşti

9
13 Jun 2019 13:55:22
Mihai Vacariu

9 Comentarii

Constantin Dan
13.06.2019, 14:26:58

Păi chiar nu meritați să fiți ajutați deși ați primit sume nerambursabile de la români de ordinul zecilor de mil. de euro,grădinițe renovate,sedii de cultura,ajutoare alimentare și multe,multe altele și ce primim în schimb aberațiile unui cretin ca tine,defetist și dușman al României!! Da ar trebuie retrase cetățeniile tuturor maldavanilor,expulzarea imediată a celor car sunt în România inclusiv a elevilor și studenților introducerea urgentă a vizelor și gardul electrificat pe Prut pentru trădători ca voi,sper să hotărâm odată aceste propuneri care sunt în viziunea viitorului guvern ca absolut necesare!.

-2 (8 voturi)
Constantin Gadea
13.06.2019, 14:31:00

ESTE DREPTUL ROMANIEI SA SE REINTREGEASCA IMEDIAT CU TERITORIILE OCUPATE DE ARMATA LUI STALIN, DUPA INTELEGEREA CU HITLER DIN 1939. ASA CUM S-AU REUNIT CELE DOUA STATE GERMANE, TREBUIA SA SE REUNEASCA SI CELE DOUA TARI ROMANE, DAR ION ILIESCU A DECLARAT IN 1991, LA MOSCOVA, CA NU AVEM PRETENTII TERITORIALE. SA FACA PRESEDINTELE IOHANNIS UN DEMERS LA NATIUNILE UNITE.

+4 (4 voturi)
Lucifer
13.06.2019, 14:31:38

România, respectiv guvernul şi statul român(cu serviciile secrete cu tot!...), au pariat pe calul pierzător, respectiv Plahotniuc. Mai mult, chiar credeau că "marile puteri" nu se prind şi că ei controlează Moldova. Eroare de greşeală! Marile puteri ştiau bine ce se întâmplă în Moldova, inclusiv chestia cu cele 1 milion de paşapoarte date moldovenilor, şi mai ştiau că regimurile mafiote Dragnea în România şi Plahotniuc în Moldova pot deveni o ameninţare pentru stabilitatea regiunii. Chestie care a alertat chiar şi Rusia, care numai de bine nu se gândeşte la Moldova. Deci, cei trei mari-UE, Rusia, SUA- au hotărât că nu se poate lăsa Moldova pe mâna mafioţilor şi au decis ce au decis. Per ansamblu, o a doua înfrângere a României în Moldova, după cea din 1992. Nu ruşinos s-a comportat România în Moldova ci mafiot! Nu vedeţi că nu putem scăpa de mafioţi nici în interiorul României?

+1 (3 voturi)
Mircea B.
13.06.2019, 18:39:20

Mihai Vacariu Hai să n-o mai filozofăm și s-o plahotnim toata ziua, care mai de care mai superanaliști. Vai, vai, nu am recunoscut noi pe Maia cu guvernul ei. Aici nu e vorba de Maia, aici e vorba de Dodon ! De rusul Dodon, nu de Maia, da? Dodon care e pe fața: - antiromân - rus până-n măduva oaselor - vrea federalizarea Moldovei , planuita cu Kozac și Putin -vrea iesirea Moldovei de pe directia europeana si alipirea (a si facut cerere ) la gruparea aia de state tip CSI - vrea sa ne aduca trupele rusesti pe granita la Prut afectand grav securitatea României !!! Si Dvs ne cereți să ne pupăm pe gingii cu Dodon?!! In chestiunea Moldovei, dpdv românesc, pe primul plan este securitatea Românei! Poate că pentru Moldova dodonizarea reprezită o solutie, dar pentru Romania, nu ! Este un risc major. Dacă pentru Moldova rusificarea completă gândesc ei că este solutia salvatoare, păi nu ne băgati nouă pe gât asta, așa ceva nu e bine pentru Romania! Si, parafrazând pe marele blond de la apus, ROMANIA FIRST ! Așa că nu ar strica mai mult calm și o mai adâncă cugetare. Si făra șmecheria asta continua - jos oligarhul Plaho, sus europeana Maia. Nu! Spuneti până la capăt: "si cel mai sus îi urcăm pe rusul si rusoaica Dodon si Greceanîi, care ne promit aducerea rușilor la Prut".

+5 (5 voturi)
SIMBA
13.06.2019, 19:32:15

Nu te încrâncena impotriva ROMANIEI, nene autorule ! Nu Romania greseste, ci noi toti de peste PRUT si dincoace de PRUT cu clasa noasră politică cu tot ,pe care nu a intersat-o niciodată soarta poporului nostru si a intretinut cu bună stiință in OPINIA PUBLICA indiferenta fata de o problemă crucială a tuturor romănilor! A interesat-o mai mult GHIFTUIREA PROPRIE decât oamenii reali !CAUZA POPORULUI ROMÂN NU ESTE PIERDUTĂ ! DIMPOTIVA ! S-A IVIT PRILEJUL NEMAIPOMENIT SI MIRACULOS să realizam REÎNTREGIREA ROMANIEI ! PRIN NOI ÎNSINE SI DINCOLO DE INTERSELE MARILOR PUTERI.Duminică 16 iunie ”la chemarea” lui DODON si a guvernului tradător o să aiba un mare miting... PRO. Un miting ȘI MAI MARE VA TREBUI SA AIBĂ LOC in paralel ( sau imediat în următoarele zile !) IN CARE SA CEREM ”VREM SA NE UNIM CU ROMANIA PASNIC ȘI FĂRĂ PENALI”, fără violență de orice fel,ca cetaneni europeni ce suntem . AFARA CU DODON SI CU PLAHOTNIUC ! FĂRĂ PENALI ÎN ROMANIA ! In actualul context politic din RO rasunetul acestei realități imposibil de negat va fi colosal de mobilizator . TRĂIM MOMENTE UNICE DE ISTORIE ROMĂNEASCĂ si nu avem voie să ratăm ! Așa că treci la treabă dacă te interează cu adevarat POPORUL ROMAN si viitorul său. NU-ȚI FIE FRICĂ ! MULTI , FOARTE MULTI VOR URMA ACEASTA CALE . PRIMUL PAS CONTEAZĂ ! NU se va muta DEVESELUL DIN ROMANIA , nici NATO !

+2 (2 voturi)