Politică

articolul anterior articolul urmator

Mai mult decât "soţie"

9
27 Aug 2013 08:56:41
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu şi Ramona Mănescu la marşul pe bicicletă "Veloparlamentari în tandem 2.0"
Alina Gorghiu şi Ramona Mănescu la marşul pe bicicletă "Veloparlamentari în tandem 2.0"

Sunt uimită de etichetele atribuite femeilor din politică atunci când sunt nominalizate într-o funcţie importantă. Neapărat trebuie să fie "ale cuiva".


Sau li se găsesc atribute de tot felul. Doar atunci când nu mai avem argumente, folosim conexiuni de genul "soţia" sau "prietena soţiei", care nu fac doi bani, mai ales când cei care comentează sunt prieteni cu fosta doamnă ministru sau iau masa cu omul politic şi apelează la el în virtutea unei relaţii de prietenie.

Genul acesta de comentarii nu ar trebui să facă agenda divorţurilor din România, nici agenda amiciţiilor... că dacă ar fi să analizăm toata încrengătura de prietenii ale unora care comentează... am avea nişte surprize colosale.


Ramona Mănescu este una dintre cele mai bune nominalizari ale PNL în aparatul guvernamental. Este o persoană muncitoare, modesta, priceputa, şi (sic!) îi şi place să pedaleze pe biciletă. Iar în materie de integritate nu i se poate reproşa nimic, slava cerului!

Celor care au tot criticat procedura de numire la Ministerul Transporturilor, le reamintesc chinurile facerii PSD-iste la Ministerul Educaţiei, când propunerile au fost retrase în serie, fie pe motiv de plagiat, fie pentru incompatibilităţi.

Şi zău că nu e uşor să găseşti un om OK la conducerea unui minister, pentru că oricine, în România, la momentul acesta, este curajos dacă acceptă să fie desemnat, la pachet cu devastarea şi terfelirea publică din secunda în care este propus, fie de o tabără, fie de alta.

Preluat şi pe  http://www.alinagorghiu.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

gogu58
27.08.2013, 09:23:45

"o persoană muncitoare, modesta, priceputa, şi (sic!) îi şi place să pedaleze pe biciletă." E bine ca e mincitoare si modesta, dar in ce e priceputa ? Nu de alta dar pana acum singura legatura cu transportuile ar fi doar ca pedaleaza...

+3 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
27.08.2013, 09:26:35

"Ramona Mănescu este una dintre cele mai bune nominalizari ale PNL în aparatul guvernamental. Este o persoană muncitoare, modesta, priceputa, şi (sic!) îi şi place să pedaleze pe biciletă." Vai de mine, d-na Gorghiu..! Cred ca ministreasa Ramona lu' Manescu, s-ar inrosi pana s-ar face verde la fata, de atatea laude..! Sunt sigur ca si daca draguta de Ramona n-ar fi fost decat o simpla domnisoara PNL-ista, doxa de atata pregatire, tot ministru ajungea. Nu-i asa..? Absolut intamplator insa, s-a maritat din dragoste ..de patrie cu dom' Manescu despre care Crinutu Antonescu, sefu' de partid a' lu' mataluta, zicea anul trecut urmatoarele : "De 20 de ani am un prieten, prietenii sunt rari in politica pentru ca in politica este vorba de interese (....) Prietenia ca si dragostea nu se leaga pe interese si daca am un prieten in politica de 20 de ani si pentru inca 20 de ani acela este pur si simplu Rares Manescu" ..Vedeti..? Uite-asa, "pur si simplu", nevasta lu' prietenaru' meu politic, e si prietena mea..! Asa ca, in cazul asta, saua la bicicleta mi se pare nerelevanta..! Doamna merge pe ..ghidon..! Domnu' pedaleaza..!

0 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
27.08.2013, 09:32:15

"Ramona, come closer Shut softly your watery eyes The pangs of your sadness Will pass as your senses will rise" (Bob Dylan)

0 (2 voturi)
Gamble Procter al II-lea
27.08.2013, 14:11:03

Kickin'za'fields ! Nu exista femei care sa fie altceva decat "o posesiune" sau vasala unui grangur. Orice femeie "castigatoare" in post este "montata" publicitar, la cererea unor "nevazuti", unor necunoscuti noua. In schimb, se poate ca o femeie pana in 30-35 de ani, sa "castige" scaunul de conducere dintr-o multinationala, dar numai prin framantarea anumite asternuturi. Forte proprii ??? Sa nu ne inecam cu haz ...

+1 (5 voturi)
Radu Mircea
28.08.2013, 00:18:34

Doamna Gorghiu este naiva , idealista sau vrea sa ne prosteasca . Pai cine dracu' crede ca o femeie care nu are alta expertiza in transporturi decit drumuri cu avionul pe la Bruxelles si mersul pe bicicleta ajunge un ministru care imparte bani cu lopata fara sa fie prietena cu Daciana si colega de camera cu primarul sectorului 6 ?????

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările