Ce le-a spus mama lui Ponta procurorilor DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta, alături de familia sa FOTO Facebook
Premierul Victor Ponta, alături de familia sa FOTO Facebook

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvăluit, sâmbătă seara, că fiul său a vrut să o însoţească la DNA, când a fost citată ca martor, dar ea a refuzat.

„Dacă aş avea puterea să îl conving mâine, mâine l-aş convinge să renunţe la această funcţie, aşa cum l-am susţinut. Îl admir că rezistă. Aş jura pe Biblie că Victor nu a ştiut nimic. Nu vă faceţi griji pentru mine, eu rezist“, a declarat Cornelia Naum, la Antena 3.

Mama premierului a mai spus că Victor Ponta s-a oferit să o însoţească la DNA, dar ea a refuzat.

„Am refuzat categoric imaginea: săraca, e bătrână şi bolnavă! Nu sunt naivă că nu m-am prins cu ce are legătură. Nu  am vrut să dau imaginea unei persoane speriate, neputincioase, care pozează în victima femeie. Şi ce dacă am 72 de ani? Mă pot descurca pe picioarele mele“, a completat Cornelia Naum.

Ea a mai povestit şi cum au decurs discuţiile cu procurorii, în cazul în care a fost reţinut cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu.

„Eu m-am dus destul de deschisă. Când am văzut toată echipa, nu am avut niciun fel de emoţii la întâlnirea cu procurorii, am avut o oarecare teamă de întâlnirea cu presa. Stăteau cuminţei, ca la careu, am avut impresia că sare pe mine un stol de păsări, am evitat orice discuţie directă“, a mai spus ea.

„Toţi cei care ne cunosc, pe mine, pe copiii mei, ştiu că nu avem nicio vină, dar cei care mă privesc cu suspiciune... nu încerc să dau explicaţii pentru că oricum nu mă vor înţelege. Nu am nicio legătură, în afară de faptul că e ginerele meu“, a conchis Cornelia Naum.

Citeşte şi:

Ponta, despre „Fă, Doina!”: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare în 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, că acuzaţiile care i s-au adus referitoare la faptul că i s-ar fi adresat cu „Fă, Doina!”, colegei sale, ministrul Doina Pană l-au afectat cel mai tare în 2014.

ANALIZĂ De ce se războiesc Ponta şi Băsescu cu televiziunile atunci când rudele lor dau de greu

În pline scandaluri cu rude implicate în dosare de corupţie, atât premierul Victor Ponta cât şi fostul preşedinte Traian Băsescu şi-au fixat ca duşman o anumită televiziune. Traian Băsescu a acuzat Antena 3 că i-a întins o capcană fratelui său, Mircea Băsescu, arestat preventiv, iar Victor Ponta atacă Realitatea TV pentru că a relatat despre dosarul în care cumnatul său este arestat preventiv. Verdictul analiştilor: pozează în victime.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite