Manda, elogiu către Ciolacu, cu o lună înainte de Congres: Vulpoiul de care PSD are nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda alături de „vulpoiul PSD” FOTO Facebook / Claudiu Manda
Claudiu Manda alături de „vulpoiul PSD” FOTO Facebook / Claudiu Manda

Într-o conferinţă pentru alegerea Organizaţiei Judeţene PSD Buzău, organizaţie condusă de liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu, social-democraţii s-au întrecut în elogii la adresa preşedintelui formaţiunii, la o lună înainte de Congresul în care aceştia îşi vor alege conducerea. Claudiu Manda a spus despre Ciolacu că este „vulpoiul de care PSD are nevoie”, în timp ce alţii l-au comparat cu Ştefan Bănică Junior.

Europarlamentarul Claudiu Manda a spus despre liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, că poate conduce partidul la victorie şi că este „vulpoiul de care PSD are nevoie”. De asemenea, Manda a făcut un selfie cu preşedintele social-democat şi a postat fotografia pe Facebook.

La aceeaşi conferinţă organizată de PSD Buzău, condusă de Ciolacu, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a afirmat despre acesta din urmă că a reuşit să pună partidul „pe şine” după ce PSD „era ca un tren, aşa pe o linie moartă, într-o gară abandonată”.

„Am găsit o organizaţie din punct de vedere organizatoric, financiar şi alte puncte de vedere făcută praf, la pământ. Partidul nostru era ca un tren aşa pe o linie moartă, într-o gară abandonată. Marcel a reuşit să pună partidul pe şine. Sigur nu se mişcă foarte repede, se mişcă încet, dar cred că avem capacitatea să prindem şi viteză”, a declarat Paul Stănescu.

Laudele pentru Ciolacu nu s-au oprit, iar purtătorul de cuvânt al PSD Buzău, senatorul Lucian Romaşcanu, a apreciat „popularitatea” liderului, precizând că „doar Ştefan Bănică Junior mai umplea aşa sala”.

În cadul aceluiaşi eveniment, membrii PSD Buzău i-au cerut lui Marcel Ciolacu să candideze pentru funcţia de preşedinte al Partidului la Congresul PSD care va avea loc în februarie.


VIDEO Facebook / Partidul Social Democrat

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite