Mara Mareş: 1.166 de membri ai TNL au câştigat mandate de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali. Ne pregătim pentru parlamentare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, liderul TNL
Mara Mareş, liderul TNL

1.166 de tineri candidaţi ai Partidului Naţional Liberal au câştigat alegerile locale. Tineretul Naţional Liberal a obţinut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali şi consilieri judeţeni în toată ţara şi va avea reprezentare consistentă şi în Parlamentul României.

”2020 este anul nostru, al Generaţiei Altfel, care primeşte pentru prima oară în 30 de ani girul masiv al conducerii partidului pentru funcţii de răspundere atât la nivel local, cât şi la nivel central. Suntem în plin calendar electoral pentru alegerile parlamentare, filialele PNL şi-au votat candidaţii, iar tinerii ocupă şi aici un loc important şi sunt sigură că legislatura 2020-2024 va purta marca acestora. PNL respinge modelul PSD, care îşi cosmetizează capetele de listă în alegeri, în spatele cărora să se poată ascunde liniştite aceleaşi nume toxice de pesedişti interesaţi exclusiv de privilegiile baronilor roşii“, a declarat Mara Mareş, preşedinte TNL şi candidat PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

PNL a desemnat anul acesta, pentru funcţiile de aleşi locali, un număr record de tineri pregătiţi profesional pentru a transforma comunităţile pe modelul de succes al administraţiilor liberale de tradiţie.

“Sunt foarte mândră că aproximativ 1.200 de membri ai TNL au câştigat mandate de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali. Ca preşedinte TNL, am avut toată încrederea în şansa acestora, dar şi în dorinţa oamenilor de a face schimbarea către administraţiile viitorului: moderne, dezvoltate, transparente şi axate pe investiţii masive. Românii mi-au depăşit aşteptările şi au votat PNL, mai ales acolo unde au candidat tineri, schimbând paradigma şi clasicul vot pentru persoane în vârstă. Schimbarea vine odată cu noi, generaţia de politicieni care venim cu suflu nou, mentalitate adaptată noilor vremuri şi modelul pragmatic de a face politici publice. Iar românii au ales să profite de această generaţie şi să pună în valoare curajul, determinarea şi competenţele new age ale acesteia, cum este digitalizarea, atuuri necesare pentru a transforma comunităţile. Le mulţumesc pentru asta! Ne pregătim pentru parlamentare şi avem nevoie şi aici de o echipă la fel de puternică: TNL şi românii care votează PNL“, a adăugat Mara Mare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite