Mara Mareş: Guvernul PNL investeşte peste 22 de milioane de euro la Făgăraş. După foarte mult timp Fabrica de Pulberi va face angajări, nu concedieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, deputat şi lider al TNL. FOTO Eduard Enea
Mara Mareş, deputat şi lider al TNL. FOTO Eduard Enea

Preşedintele TNL, Mara Mareş, a anunţat că Guvernul va investi 22 de milioane de euro la Făgăraş, urmând a fi „generate” sute de noi locuri de muncă.

„Guvernul PNL investeşte peste 22 de milioane de euro la Făgăraş. Este cea mai mare sumă investită în oraşul nostru de la revoluţie până astăzi! Investiţia se va face în Fabrica de Pulberi S.A. Făgăraş şi va genera câteva sute de noi locuri de muncă în următorii 3 ani”, anunţă preşedintele TNL, Mara mareş. 

„După foarte mult timp, putem spune că la Fabrica de Pulberi din Făgăraş se vor face angajări, nu concedieri! Putem spune, cu mâna pe inimă, că am rupt un cerc vicios în care lucrurile mergeau doar dinspre rău spre mai rău. Gata! Guvernul investeşte peste 22 de milioane de euro în acest angajator important pentru comunitatea noastră, şi vă asigur că această investiţie reprezintă doar un prim pas al angajamentului Partidului Naţional Liberal şi al Guvernului Orban pentru dezvoltarea Ţării Făgăraşului”, a completat liderul TNL. 

Mara Mareş face un inventar al demersurilor Guvernului Orban pentru mediul de afaceri şi salariaţi. „Pentru prea mult timp, speranţele noastre s-au bazat doar pe zvonuri şi promisiuni, şi mai puţin pe fapte şi lucruri concrete. Vă spun sincer că vor urma şi alte veşti bune pentru Făgăraş, alte investiţii majore, iar promisiunea mea este să vi le comunic doar după ce ele devin realitate, aşa cum am făcut-o şi până acum.

În doar jumătate de an, alături de Guvernul Orban, am reuşit să preluăm centura ocolitoare în proprietatea municipiului, să scădem vârsta de pensionare cu 13 ani a angajaţilor de Fabrica de Pulberi, şi acum să obţinem o investiţie uriaşă de 22 de milioane de euro pentru retehnologizare şi crearea a sute locuri de muncă. Şi nu ne oprim aici, urmează lucruri fantastice pentru făgărăşeni!”, a mai afirmat Mareş.

Produsele care vor fi obţinute cu ajutorul noilor instalaţii vor fi folosite în cadrul sistemului naţional de apărare, prin celelalte filiale ale Companiei Naţionale Romarm S.A.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite