Politică

articolul anterior articolul urmator

Marcel Ciolacu: Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

3
12 Aug 2020 23:33:26
Autor: News.ro
foto inquam photos
foto inquam photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în Parlament împotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

”Moţiunea de cenzură va trece. Este alb şi negru, nu mai este gri. Dacă aţi fi fost în Parlament astăzi, toţi liderii politici, inclusiv PMP-ul, liderul PMP-ului, care e la guvernare cu PNL, a zis că se vede de pe Marte cât de prost este gestionată pandemia. Moţiunea va trece cu peste 250 de voturi”, a declarat Ciolacu, la Antena 3, miercuri seara.
 
Ciolacu a fost completat de Paul Stănescu, acesta adăugând că PSD are discuţii cu toţi liderii politici.
 
”Avem discuţii cu toate partidele politice, cu toţi liderii. Noi suntem convinşi că moţiunea va trece”, a precizat Stănescu. 
 
La rândul său, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a arătat că foarte mulţi români sunt nemulţumiţi de modul de gestionare a pendemiei de către actualul Executiv.
 
”Foarte mulţi cetăţeni sunt nemulţumiţi cum a dus guvernul ţara prin pademie. Suntem singura ţară care nu am testat, nu am izolat, nu am tratat, am făcut totul pompieristic. Suntem singurii care nu avem clarificată procedura de începere a anului şcolar şi îi punem pe copii şi pe profesori în pericol şi suntem singura ţară din Europa care nu are un program naţional pentru a stimula donatorii de plasmă”, a declarat Gabriela Firea.
 
PSD a anunţat că va depune, în 17 august, moţiune de cenzură.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

moftronix2
13.08.2020, 00:18:17

Guvernul MEU....Guvernul Johanis - Orban este toxic la toate capitolele. Până mai ieri înjurau parlamentul căruia nu-i mai vedeau rostul...Parlamentul care l- a votat la învestitură și în fața căruia răspunde guvernul conform Constitutiei...Șeful lui Orban nu este Johanis. Șeful lui Orban este Parlamentul. Dar adepții dictaturii de Dreapta nu vor Constituția actuală. Lor le este de ajuns Tătucu cu DNA și cu Secu. Orban și fanii sai aziști nu cred in Parlament. Ei știu că îl au pe Tătucu. Știu că au DNA ul și Secu de partea lor. Fanii de dreapta sunt naziști. Ei vor desființarea PSD...Să mai rămână doar Johanis cu PNL al cărui președinte este. USR sau PMP nu contează....Daca intra DNA ul in ei îi termina in doua săptămâni...

-20 (24 voturi)
moftronix2
13.08.2020, 00:26:15

Hidoșenia regimului dictatorial Johanis.....Guvernul Orban nu face o mișcare fără să fie băgat în ședință la Cotroceni...Asa ceva nu exista in lumea civilizata. Premierul Germaniei, al Angliei, al Spaniei, al Italiei, că sa luam exemple și cu republica și cu monarhie nu se duc la Președinte sau la Rege pentru a discuta treburile curente ale guvernului..Președintele sau Regele nu este Șeful guvernului. Președintele sau Regele sunt Șefi de Stat pentru toate partidele, pentru toată țara. Numai la noi Johanis este Președintele PNL și inamicul de moarte al PSD și al jumătate din popor.

-19 (23 voturi)
ana_
13.08.2020, 19:58:01

Moțiunea trece… Aha. Și pe el când îl trece virusul? Ne-ar face un serviciu imens (virusul, desigur).