Marcel Ciolacu: Premierul va fi de la PSD! PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a reacţionat, sâmbătă, pe Facebook, după ce liderul PNL Ludovic Orban a declarat că „premierul este desemnat de partidul care câştigă alegerile“.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: «Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile.»

Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic! Şi, totuşi... când ai de gând să prezinţi public bugetul României?! Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!“, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Reacţia lui Ludovic Orban a venit ca răspuns la afirmaţiile celor de la USR-PLUS, care, prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuţ Moşteanu, au declarat că Dacian Cioloş este propunerea cea mai bună pentru funcţia de premier, în eventualitatea în care cele două partide vor crea o alianţă de guvernare după alegeri.

„Am câştigat pentru Parlamentul European, prezidenţiale şi locale. Chiar dacă guvernăm în cea mai dificilă perioada din ultimii 30 de ani, poate chiar şi mai mult, am arătat că suntem serioşi, responsabili şi căutăm cele mai bune soluţii. Strategia politică a PNL la această campanie e aceeaşi care a fost şi în campania electorală. Adversarul nostru e PSD, care continuă să reprezinte un pericol grav pentru România“, a declarat premierul României, la Timişoara.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite