Marcel Ciolacu, prima reacţie după revocarea lui Vlad Voiculescu: „Decizia a venit prea târziu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii a venit mult prea târziu „pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea”.

Marcel Ciolacu spune că decizia premierului cu privire la ministrul Sănătăţii a venit prea târziu, liderul PSD fiind de părere că PNL, USR PLUS şi UDMR ar trebui să pună „un profesionist care ştie ce trebuie făcut în această criză sanitară”.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ şi UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamităţi în fruntea Sănătăţii, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care ştie ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite