Politică

articolul anterior articolul urmator

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României: Acord pentru un format de lucru comun în Parlament

5
23 Feb 2021 20:40:58
Autor: George-Andrei Cristescu
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Shutterstock
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Shutterstock

PSD anunţă că a stabilit un format de lucru comun cu Coaliţia pentru Dezvoltarea României dedicat susţinerii investitorilor români în Parlament.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR). Cu prilejul acestui eveniment, cele două părţi au discutat modalităţile concrete prin care PSD poate transpune la nivel legislativ priorităţile mediului de afaceri, ca parte a efortului de sprijinire a sectorului privat în contextul pandemiei şi crizei economice, anunţă Biroul de presă al PSD.

Conform comunicatului, cele două părţi au stabilit un format de lucru comun pentru sprijinirea investitorilor români în Parlament. Este vorba de un format de lucru comun la nivel de experţi, dar şi în cadrul comisiilor de specialitate din Parlament.

Totodat, precizează comunicatul, „au fost trecute în revistă o serie de proiecte legislative în domeniul sănătăţii, educaţiei, agriculturii sau turismului asupra cărora PSD şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României vor avea consultări şi puncte de vedere comune”.

„Pandemia a dezvăluit cel mai bine vulnerabilităţile cu care se confruntă statul în acest moment. Şi cred că una dintre problemele majore care au stat în calea unei reacţii mai rapide la problemele generate de criză a fost administraţia greoaie. De aceea, consider că trebuie să folosim experienţa sectorului privat pentru a aplica şi la stat măsuri concrete de debirocratizare, transparentizare şi digitalizare. Este singura variantă pentru ca statul să nu mai fie doar reactiv, ci să prevină anumite probleme şi crize din societate”, a declarat Marcel Ciolacu, citat în comunicat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Mihai ANTI PSD
23.02.2021, 20:44:19

Cu bani de la moscova si legi pentru moscova?

+1 (5 voturi)
LazyBear
23.02.2021, 20:49:46

Coaliția asta, CDR, nu e aceeași în fruntea căreia se afla (sau se află încă) ciudatul acela de Cumpănașu? Bună asociere.

-3 (9 voturi)
George Petru Manea
24.02.2021, 01:19:59

Ce nume frumoase gasesc si ce uriciuni se ascund in spatele lor . Daca vezi insa aceasta struto-camila cu nume bine ales in compania pesedeilor, poti fi sigur ca e ceva putred acolo . Tot ce fac , tot ce intreprind, tot ce gindesc, tot ce declara este intotdeauna un paravan pentru mirsaviile pe care le tes pe dedesupt . Pentru putere, bani si averi . Peste ani de zile tinerii se vor intreba cum de a fost posibil sa fie crezuti si sustinuti cind frauda si teatrul de proasta calitate erau atit de evidente ? Va ramine o enigma, pentru ca oamenii stiu adevarul dar considera ca nu e bine sa se implice si ca lucrurile se vor rezolva cumva, de la sine . Cei care se implica si sustin PSD si gruparile pe care le creaza si le folosesc socialstii sint toti acei ale caror venituri - pensii, salarii, afaceri - sint urmarea colaborarii cu PSD . Si nu sint putini . Si nici banii care au fost si sint directionati catre ei nu sint . Vom vedea daca se va putea reface unitatea populatiei sau vom esua ca natiune si stat . Traim intr-un cosmar ; sintem economic la pamint si am pierdut 5 milioane de oameni . Sint din ce in ce mai convins ca revenirea nu depinde de noi ; atunci cind s-a intimplat a fost concursul miraculos al unor evenimente .

0 (2 voturi)
Tomescu Tom
23.02.2021, 21:00:27

Vor să-și sprijine oficial clientela politică .. Asaltul baronilor psd începe .. Au impresia că banii europeni destinați investițiilor, li se cuvin lor ...

-5 (13 voturi)
m lupascu
23.02.2021, 21:58:24

- cat au furat criminali esede din dezvoltarea tării

+1 (5 voturi)
Modifică Setările